• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BETA

31.12.2022

22:58

ŠAMPION IMENOVAO NOVOG TRENERA! Bivši reprezentativac Engleske seo na klupu!

Printscreen You Tube

Fudbal

ŠAMPION IMENOVAO NOVOG TRENERA! Bivši reprezentativac Engleske seo na klupu!

Podeli vest

Bivši engleski fudbaler Skot Parker imenovan je za novog trenera Klub Briža, tri dana pošto je iznenada smenjen dosadašnji trener Karl Hofkens, potvrdio je belgijski klub

Parker je svoju trenersku karijeru počeo u mlađim kategorijama Totenhema, pre nego što se pridružio stručnom štabu Fulama u julu 2018. godine, da bi potom nasledio Klaudija Ranijerija februara 2019. godine čiji je zamenik bio.

- Skot Parker je nasledio Karla Hofkensa na mestu trenera Klub Briža - saopštio je aktuelni belgijski šampion u kratkom saopštenju.

Posle Fulama predvodio je Bornmut, sa kojim je uspeo da izbori plasman u prvu ligu.

Foto: Printscreen You Tube

Skot Parker

Klub Briž je napravio senzaciju ove jeseni u Ligi šampiona nakon što je završio na drugom mestu u svojoj grupi ispred Bajera iz Leverkuzena i Atletiko Madrida.

Belgijski šampion će u februaru igrati protiv Benfike u osmini finala Lige šampiona. U porvenstvu Belgije Klub Briž je trenutno na četvrtom mestu sa 12 bodova zaostatka za liderom Genkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija