• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2023

18:50

ZAVRŠENO! Srbin POTPISAO za Mančester siti! Superligaš puni kasu MILIONIMA! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

ZAVRŠENO! Srbin POTPISAO za Mančester siti! Superligaš puni kasu MILIONIMA! (VIDEO)

Podeli vest

Eksplodirala je trećeg dana Nove godine prva "fudbalska bomba" u Srbiji, a aktivirao ju je šampion Engleske Mančester siti

Građani su, naime, ozvaničili transfer jednog od najvećih talenata srpskog fudbala Đorđa Gordića, koji je prešao u redove prvaka Premijer lige, potpisavši ugovor na pet godina.

Ipak, Siti je odmah prosledio na pozajmicu srpskog fudbalera u belgijski Lomel, gde će imati više prilike da igra i gde je procenjeno da je u ovim godinama za njega bolja sredina za razvoj karijere.

Gordić je nedavno napunio 18 godina, a ove sezone je upisao 17 mečeva za Lučance, gde je postigao tri gola i imao jednu asistenciju.

Od realizacijie transfera će i Mladost zaraditi pristojan novac, pošto će Građani na ime obeštećenja uplatiti 1.900.000 evra, a uz određene bonuse cifra će dostići 2.200.000 evropskih novčanica.

Ne tako davno Đorđe Gordić je bio zanimljiv i večitima, ali ni Crvena zvezda ni Partizan nisu mogli da pariraju finansijskoj ponudi šampiona Engleske.

Lomel se trenutno takmiči u drugoj ligi Belgije, zauzima 4. poziciju sa 30 bodova iz 18 kola i kaska pet poena za vodećim tandemom, Beršotom i Beverenom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija