• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2023

10:14

KO ĆE KOGA, AKO NE SVOJ SVOGA?! Dejan Stanković želi SINA u svom timu!

Fudbal

KO ĆE KOGA, AKO NE SVOJ SVOGA?! Dejan Stanković želi SINA u svom timu!

Podeli vest

Neće biti lako srpskom stručnjaku Dejanu Strankoviću da sa Sampdorijom obezbedi opstanak u Seriji A, a i nekadašnji trener Crvene zvezde je nedavno rekao da bi to bilo ravno osvajanju Skudeta. Želi bivši trener Crvene zvezde što bolje da pojača ekipu, a voleo bi da dovede i sina Filipa i tako ojača konkurenciju među stativama

Nije uspela Sampdorija u nameri da dodvede Aleksandra Dragovića, pa je Bram Nojtink iz Udineza pred vratima. Sa druge strane, napad je ojačan Semom Lamersom, a prema informacijama uvek dobro obaveštenog Đanluke Di Marcija, Dejan Stanković želi da na Luiđi Feraris dovede i golmana.

Stanković bi na golu voleo da vidi njegovog sina Filipa! Jeste Sampdoriji potreban još jedan čuvar mreže posle povratka Nikite Konatija u Napoli. Emil Auder je trenutno zacementiran na toj poziciji, a Stanković je izrazio želju da mu se u Đenovi pridruži mladi reprezentativac Srbije i član Intera na pozajmici u Volendamu.

Foto: Starsportphoto

 

Nakon što je prošao omladinsku školu Intera Filip Stanković je trenirao sa prvim timom italijanskog giganta, bio čak i na klupi nekoliko utakmica, ali ga je milanski klub pozajmio u Holandiju kako bi sticao iskustvo.

Foto: printscreen

 

Dobro je branio srpski golman u Volendamu i doprineo povratku kluba u Erediviziju! Ipak, Inter trenutno, nije raspoložen da ga pusti u Sampdoriju. Ljudi iz milanskog kluba smatraju da bi se Filip Stanković bolje razvijao u slučaju da ostane u Volendamu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija