• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2023

08:43

ŠOKANTNE TVRDNJE! Samo utakmicu sa Hrvatima nismo kupili! Slavni Rus progovorio o nameštaljkama na Mundijalu!

ap photo

Fudbal

ŠOKANTNE TVRDNJE! Samo utakmicu sa Hrvatima nismo kupili! Slavni Rus progovorio o nameštaljkama na Mundijalu!

Podeli vest

Bivši proslavljeni rerezentativac Rusije Andrej Kančeljskis (51), podigao je veliku prašinu izjavama o nameštaljkama ruskog nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu 2018. godine koje je održano u toj zemlji

Čovek koji je nosio dresove Dinamo Kijeva, Šahtjora, Mančester junajteda, Evertona i mnogih drugih klubova, šokirao je fudbalsku javnost kada je upro prstom na tim koji je igrao na Mundijalu 2018. godine.

Foto: reuters

 

Kao bomba je odjeknula izjava koju je Andrej Kančeljskis dao tokom razgovora za "Meč TV",upitan za tadašnjeg selektora Stanislava Čerčesova.

Foto: ap photo

 

- Iskreno, nemam ništa protiv Čerčesova, ali na čemu da mu čestitam? Na tome što smo kupovali utakmice? Da, sve utakmice do one protiv Hrvatske kad smo ispali smo kupili. Bili smo domaćini i napravili smo istu stvar kao Južna Koreja i Japan 2002. godine, koji su "ubili" Italijane sudijskim odlukama.

- Protiv koga smo igrali? Protiv Urugvaja, koji nas je razbio, i protiv Španije, koji su igrali neobjašnjivo loše. Bila je to vrlo čudna utakmica i verujte, prava istina o njoj tek će se saznati. Jeste li se ikad zapitali zašto je selektor Španije idući dan dobio otkaz? Mislite li da je kralj Španije dolazio bez veze? Verujte mi, bio je to poseban dogovor. Španci nisu udarali loptu kako znaju. Ja sam igrao fudbal, valjda razumem šta to znači.

Upitan kako je moguće da igrači prodaju utakmicu, Kančeljskis je dodao:

- Znate kako, ako to od vas traži kralj, kako biste vi postupili? Zbog toga nisu pokazali nikakvu inicijativu. Verujte mi, uskoro će se puno toga saznati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija