• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2023

20:25

Barselona mora da plati bivšem fudbaleru obeštećenje od 8,5 miliona evra

Fudbal

Barselona mora da plati bivšem fudbaleru obeštećenje od 8,5 miliona evra

Podeli vest

Fudbalski klub Barselona moraće da isplati 8,5 miliona evra bivšem igraču Mateusu Fernandezu, navodi se u presudi španskog suda

Fernandez (24) je stigao u Barselonu 2020. godine iz Palmeirasa uz obeštećenje od sedam miliona evra.

Katalonski klub je tada odredio obeštećenje od 300 miliona evra za brazilskog fudbalera, koji je potpisao ugovor sa Barselonom do kraja 2025.

Fernandez je u sezoni 2020/2021. odigrao samo 17 minuta za Barselonu na meču Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva, a ekipa sa "Nou Kampa" otpustila je Brazilca tokom leta 2021.

Brazilski fudbaler je zatim tužio katalonski klub i tražio obeštećenje od skoro 15 miliona evra, ali je španski sud doneo odluku da Barselona isplati Fernandezu ukupno nešto više od 8,5 miliona evra.

Španski mediji navode da Barselona ima pravo žalbe Vrhovnom sudu pravde.

Fernandez je zvanično član Palmeirasa, a igraće na pozajmici u Bragantinu do kraja ove godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija