• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2023

12:24

AMERIKANAC SE POTPUNO POGUBIO... Čelsi ponovo MENJA TRENERA! Legenda se vraća NA OSTRVO!

reuters

Fudbal

AMERIKANAC SE POTPUNO POGUBIO... Čelsi ponovo MENJA TRENERA! Legenda se vraća NA OSTRVO!

Podeli vest

Uprava Čelsija razmatra dovođenje Maurisija Poketina za novog trenera Plavaca

Ušao je Čelsi ovog leta u novu eru kada je Tod Boli kupio Plavce od Romana Abramoviča. Američki vlasnik imao je ideju da promeni celokupan sistem na Stamford Bridžu pa je prvom prilikom otpustio trenera Tomasa Tuhela i na njegovo mesto doveo Grema Potera. 

Ipak, Boli se nije najbolje snašao od dolaska u Čelsi koji posrće iz nedelje u nedelju. Plavci su letos panično izašli na tržište, ništa bolje nije ni u poslednjih par dana, ali rezultata nema. Zbog toga, Upravni odbor je Poteru dao rok do kraja meseca da drastično popravi situaciju na tabeli ukoliko želi da zadrži svoj posao. 

Foto: REUTERS/Stephane Mahe

U Londonu su već pronašli njegovog naslednika - Maurisio Poketino prvi je favorit za novog trenera Čelsija. Iako je rok kraj meseca, mogući neuspeh protiv Fulama u četvrtak mogao bi odmah da dovede do Poterovog otkaza, a samim tim i povratak Argentinca na Ostrvo. 

Poketino je bez angažmana od letos kada se rastao sa Pari Sen Žermenom. U Premijer ligi je pravio odlične rezultate sa Totenhemom te ne čudi interesovanje Čelsija za njega. Argentinac ima kuću u Engleskoj, a po pisanju britanskih medija on je spreman da odmah prihvati posao ukoliko se prilika ukaže za tako nešto. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija