• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

11.01.2023

21:20

PULIŠIĆ DVA MESECA VANTERENA! Strašan udarac za "plavce", POTER POTVRDIO LOŠU VEST!

Reuters/David Klein

Fudbal

PULIŠIĆ DVA MESECA VANTERENA! Strašan udarac za "plavce", POTER POTVRDIO LOŠU VEST!

Podeli vest

Menadžer Čelsija Grejem Poter izjavio je da londonski klub još ne može da računa na N'Golo Kantea i Kristijana Pulišića, koji su van terena zbog povreda, prenose britanski mediji

On je istakao da će Pulišić zbog povrede kolena biti najmanje dva meseca van terena.

- Pulišić je povredio koleno prošle nedelje na meču protiv Mančester sitija. Nadamo se da će pauzirati manje od dva meseca, ali to je vremenski okvir - naveo je menadžer Čelsija.

Foto: REUTERS/Tony Obrien

Krisitjan Pulišić

To je još jedna udarac za "plavce", pošto su već bez Ngola Kantea od sredine avgusta zbog povrede tetive.

On je počeo da trenira, ali još uvek nije sve pod kontrolom.

- Kante je trenirao sam na terenu nekoliko dana, ali pred njim je i dalje dug put - rekao je Poter na konferenciji za novinare.

Foto: Reuters/Andrew Boyers

Ngolo Kante

Poter je podsetio da ne može da računa i na Risa Džejmsa, Rahima Sterlinga, Veslija Fofanu i Bena Čilvela, ali je dodao da će Pjer-Emerik Obamejang biti spreman za duel sa Fulamom

Čelsi će sutra na svom terenu dočekati ekipu Fulama u zaostaloj utakmici sedmog kola Premijer lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija