• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2023

22:22 >> 19:22

DECA SU ME SPASLA OD DEPRESIJE POSLE MUNDIJALA! Džošua Kimih: Nisam upao u "RUPU" zbog njih!

REUTERS/John Sibley

Fudbal

DECA SU ME SPASLA OD DEPRESIJE POSLE MUNDIJALA! Džošua Kimih: Nisam upao u "RUPU" zbog njih!

Podeli vest

Fudbaler Bajerna iz Minhena Džošua Kimih rekao je danas da su ga deca spasla od depresije posle Svetskog prvenstva u Kataru gde je Nemačka eliminisana posle grupne faze

 Fudbaler Bajerna iz Minhena Jozua Kimih rekao je danas da su ga deca spasla od depresije posle Svetskog prvenstva u Kataru gde je Nemačka eliminisana posle grupne faze.

Neposredno posle tog neuspeha koji je Nemačka doživela kao sportsko poniženje, i to drugo za četiri godine - pošto je i u Rusiji 2018. godine takmičenje završila u prvoj fazi, Kimih je priznao svoju muku zbog "padanja u rupu".

Foto: REUTERS/Annegret Hilse



- Ali na kraju nisam upao u rupu, a za to je zaslužno moje troje dece. Sa njima je teško upasti u rupu, imate druge stvari da radite - rekao je Kimih novinarima koji ove nedelje prate Bajern na zimskim pripremama u Dohi.

Odbrambeni vezista, koji nije igrao od 1. decembra, kao i većina nemačkih reprezentativaca koji nastupaju u Bundesligi, rekao je da je veoma motivisan za nastavak sezone posle ovog "veoma dugog odmora".

Bajern je lider nemačkog šampionata sa četiri boda prednosti u odnosu na Frajburg i šest u odnosu na Lajpcig koji će mu biti prvi protivnik kada se sezona nastavi 20. januara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija