• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

09:18

DIVNA DOBRODOŠLICA ZA ORLOVE U LOS ANĐELESU! Zbog saigrača se osećali kao da su kod kuće! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

DIVNA DOBRODOŠLICA ZA ORLOVE U LOS ANĐELESU! Zbog saigrača se osećali kao da su kod kuće! (VIDEO)

Podeli vest

Prijateljska utakmica između Srbije i SAD će biti odigrana 26. januara od četiri časa po srednjeevropskom vremenu, a naše igrače su dočekali saigrači koji igraju u ovoj zemlji

Po dolasku u Los Anđeles saigrače su dočekali reprezentativci Srbije koji nastupaju u američkoj MLS ligi, Dejan Joveljić, Ranko Veselinović i Đorđe Petrović.

 

 

 

Nakon nešto više od 15 sati "orlovi" su sleteli u Los Anđeles i dobili toplu dobrodošlicu!

Reprezentativci Srbije su se brzo adaptirali na vremensku razliku, a najavili su da su spremni za meč u Los Anđelesu.

- Utakmica jeste prijateljska, ali daleko od toga da je beznačajna. Važna je iz puno razloga. Kao prvo, da pokažemo dobar fudbal. Kao drugo, da pokušamo da pobedimo. I kao treće, da ostavimo što bolji utisak u zemlji koja će 2026. godine biti domaćin Svetskog prvenstva na kojem i Srbija želi da učestvuje. Momci su već na prvom treningu pokazali da su prebrodili džet-leg, delovali su sveže i motivisano, nema razloga da tako ne bude i u četvrtak - kazao je selektor Dragan Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija