• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

21:53

KOŠMARNA NOĆ ZA MBAPEA! Promašio DVA PENALA za 180 sekundi, pa ga trener IZVUKAO iz igre! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

KOŠMARNA NOĆ ZA MBAPEA! Promašio DVA PENALA za 180 sekundi, pa ga trener IZVUKAO iz igre! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Pari sen Žermena igraju u Monpeljeu utakmicu 21. kola Lige 1, a meč je obeležio prva zvezda Svetaca Kilijan Mbape

Retki su trenuci kada Kilijan Mbape promaši penal, a pogotovo dva! I to na istoj utakmici.

Najveću zvezdu Pari Sen Žermena je u Monpeljeu snašao najveći "košmar", kakav u karijeri ne pamti.

Golman Monpeljea Benjamin Lakom, rođeni Parižanin, odbranio je dva jedanaesterca najskupljem igraču Svetaca u razmaku od samo tri minuta!

Najpre je zaustavio šut Kilijana u 8. minutu, ali je sudija ponovio izvođenje, jer je Lakom ranije krenuo u šut Mbapea, međutim, i kod drugog šuta napadača PSŽ-a, Benjamin je spektakularno odreagovao.

Kilijan je promenio stranu u drugom pokušaju, gađao je u levi ugao, tamo je i krenuo čuvar mreže Monpeljea i pročitao novu nameru fudbalera Parižana, ali tu nije bio kraj opasnosti po domaćina.

Iz odbitka od stativu otvorila se još bolja šansa da Embape konačno pogodi jer je pred sobom imao gotovo nebranjen gol. Svi su loptu videli u mreži, ali desio se šokantan razvoj situacije po "Svece". Embape je u skoku uhvatio lmalo višu loptu što je, ispostavilo se, bilo presudno da je ne "poklopi" na pravi način i ona je završila preko prečke.

Posle toga je Mbape napustio igru zbog povrede, a u 21. minutu ga je zamenio Ektike.

Inače, Parižanima su mogli da vode sa najmanje 4:0, pošto su, osim dva promašena penala Mbapea, golovi zbog ofsajda i posle VAR-a poništeni Leu Mesiju i Ašrafu Hakimiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija