• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2023

12:16 >> 12:45

MIHAJLOVIĆI STIGLI U BEOGRAD! Sinišin sin objavio fotografiju iz srpske prestonice pred meč na MARAKANI! (FOTO)

printscreen

Crvena zvezda

MIHAJLOVIĆI STIGLI U BEOGRAD! Sinišin sin objavio fotografiju iz srpske prestonice pred meč na MARAKANI! (FOTO)

Podeli vest

Dušan Mihajlović, sin fudalske legende Siniše Mihajloviča, objavio je na Instagramu fotografiju sa beogradskog aerodroma

Porodica nedavno preminulog Siniše Mihajlovića prisustvovaće u subotu utakmici Crvene zvezde i Vojvodine, budući da će derbi meč 20. Superlige Srbije biti posvećen legendi domaćeg fudbala. 

Brat Dražen zajedno sa svojom porodicom, ali i sinovima Siniše Mihajlovića, Dušanom i Nikolasom, prisustvovaće ovom događaju uz veliki broj navijača crveno - belih.

Foto: printscreen

 

Inače, Dušan Mihajlović, je nedavno objavio na Instargamu potresnu fotografiju porodice na okupu.

Mihajlović je sa "lalama" bio prvak Jugoslavije, a onda je prešao u Zvezdu, s kojom se popeo na krov Evrope i sveta. Legendarni Barbika umro je 16. decembra u 54. godini, nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom. Na "Marakani" je bila organizovana komemoracija, a delegacija kluba iz Ljutice Bogdana bila je i u Rimu na sahrani.  Predstojeća utakmica biće prilika da se i navijači Zvezde na svoj način oduže Mihi. 

Inače, direktror Crvene-zvezde Zvezdan Terzić je otkrio da će klub deo tribine na svom stadionu "Rajko Mitić" nazvati po preminulom Siniši Mihajloviću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija