• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2023

08:39

SEVALE PESNICE, UDARCI U GLAVU... Opšta tuča fudbalera na terenu! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

SEVALE PESNICE, UDARCI U GLAVU... Opšta tuča fudbalera na terenu! (VIDEO)

Podeli vest

Meč Koritibe i Atletiko Paranensea u Kuritibi okončan je nerešenim rezultatom (1:1), ali haos na kraju meča ipak je bio u centru pažnje

U finišu utakmice nastala je opšta frka na terenu. Počela je nakon jedne provokacije igrača Korotibe, a odmah je uzvratio fudbaler domaćeg tima, Atletiko Paranensea. Uleteli su svi fudbaleri, pa je fudbalski teren više ličio na ring.  Sevale su pesnice, udarci u glavu, igrači su čak jedni druge udarali nogama kako su stigli... Čak i policija morala da ulazi na teren, a zanimljivo je da niko nije dobo crveni karton.

Potom je na teren upao i navijač Atletika, napao je golmana Koritibe, ali je obezbeđenje na sreću uspleo na vreme da reaguje i odbrani ga. Kako prenose mediji biće kažnjen sa godinu dana zabrane ulaska na stadione. 

Pogledajte frku na terenu!

Poznato je veliko rivalstvo između dva kluba i imaju velike armije navijača. Prošle godine su oba kluba imala oko 20.000 navijača po susretu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija