• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2023

16:00

NAS SRBE NIJE STRAH, U SRBIJI JE BIO RAT! Ognjenović bez mnogo razmišljanja prihvatio ponudu iz Ukrajine!

Fudbal

NAS SRBE NIJE STRAH, U SRBIJI JE BIO RAT! Ognjenović bez mnogo razmišljanja prihvatio ponudu iz Ukrajine!

Podeli vest

Perica Ognjenović postao je trener Metalista iz Harkova, trenutno sedmoplasiranog tima ukrajinskog šampionata čiji nastavak je planiran za početak marta

U razgovoru za ukrajinske medije, Ognjenović kaže da već nekoliko dana radi sa ekipom, ali da će tek posle pripremnih utakmica moći detaljnije da uvidi kvalitet igrača. 

U Ukrajini je rat, pa su pitali Ognjenovića da li je uplašen.

- Znate da je i u Srbiji bio rat. Verovatno zbog toga imamo manji strah od rata nego ljudi iz ostalih država. Sve ovo se nama već desilo. Daće Bog da se i ovo u Ukrajini završi brzo - rekao je Perica Ognjenović, koji nije mnogo razmišljao kada je dobio ponudu iz Ukrajine.

- Iskreno, nisam mnogo. Poznajem istoriju Metalista i znam da je ovo ozbiljan i dobar klub. Velika mi je čast što me je pozvao Metalist.

Milan Obradović i Marko Dević su  klupske legende Metalista.

- Znam ko su, bili su vrlo dobri fudbaleri. Devića ne poznajem lično, a Obradovića tek površno.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković i Perica Ognjenović

Skor u prijateljskim mečevima je katastrofalan, pošto nisu dali ni gol, ali Ognjenović ne brine.

- Tek smo počeli sa pripremama, a rivali protiv kojih smo igrali su završavali pripremni period. Trenutno nam rezultat nije u prvom planu. Najbitnije je da budemo spremni kada počne liga“.

Prisetio se Ognjenović Real Madrida i Danama iz Kijeva.

Lepe su to uspomene. Svi znaju kakav je Real klub. Proveo sam tamo dve godine, osvojili smo Ligu šampiona u tom periodu. Ali nisam imao sreće da mnogo igram jer sam imao stalne probleme sa povredama. Igrao sam samo malo kod Visentea Del Boskea. Ostao sam u kontaktu sa nekima od tadašnjih igrača poput Raula, Redonda, Roberta Karlosa, Seladesa, Makelelea... U Dinamo sam došao posle ozbiljne povrede. Skoro godinu dana nisam igrao fudbal. Tadašnji trener Aleksej Mihaljičenko je imao dobru selekciju igrača za tim kakav je hteo i verovatno mene nije video u tom sistemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija