• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

08.02.2023

14:58

BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE DOBIO SINA!  Postao otac po drugi put u 55 godini, a evo koje je ime dao sinu

Privatni album

Fudbal

BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE DOBIO SINA! Postao otac po drugi put u 55 godini, a evo koje je ime dao sinu

Podeli vest

Nikad nije kasno! Nikoslav Bjegović, bivši fudbaler Crvene zvezde, dobio je juče sina u 55 godini, a za Informer.rs nije krio sreću

Bjegoviću je ovo drugo dete, pošto veći ima troipogodišnju ćerkicu Nastasiju iz braka sa 15 godina mlađom suprugom Natašom.

- Presrećan sam, suze su mi krenule od radosti! Rođen je još jedan fudbaler. Pravi je mali Ličanin, rođen je skoro sa četiri kilograma, a dugačak 54 centimetra. Voleo bih više da bude golgeter, kao moj otac Petar koji je igrao za Hajduk iz Splita i klub Zagreb, nego kao ja obrambeni igrač - kaže radosni Bjegović za Informer.rs.

Foto: Privatni album

Nikoslav Bjegović sa suprugom Natašom

Nekadašnji igrač crveno-belih otkriva da je njegova supruga Nataša birala ime za sina, a da se on sa tim složio.

- Sinu smo dali ime Konstantin. Ime Konstantin simboliše postojanu i nepokolebljivu osobu čvrstog karaktera, kakvi su mu i roditelji. Ime ima dublje istorijsko značenje, rimski car Konstantin Veliki, koji je poštovan zbog dve činjenice: jer je stao na kraj progonu hrišćana i  osnovao grad koji je dobio ime po njemu - Konstantinopolj tj. Carigrad i time je osigurao opstanak carstva na Istoku još dugo posle pada Rima u 5 veku – navodi Bjegović.

On ističe da je njihova ćerka Nastasija rođena na Vidovdan, kao i da se raduje bratu.

Bjegović se devet godina zabavljao sa Natašom Maksimović, koja je po zanimanju bankarka, a verili su 2016. na Rodosu. Vezu su krunisali u jesen 2017. godine.

Bjegović je igrao za Crvenu zvezdu, reprezentaciju, kineski Bejing Guoan, švajcarski Lucern i mnoge druge klubove. Posle toga je bio prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije za ženski fudbal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija