• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2022

07:56

ŠTETA, MILAN BORJAN MOŽE NA SRBIJU! Kanada izgubila i otežala žreb Orlovima!

Tanjug/AP

Fudbal

ŠTETA, MILAN BORJAN MOŽE NA SRBIJU! Kanada izgubila i otežala žreb Orlovima!

Podeli vest

Meksiko, Kanada i Sjedinjene Američke Države su iz Konkakaf zone obezbedile plasman na Svetsko prvenstvo

Kanada je pre nekoliko dana obezbedila vizu za Mundijal, dok su mesto na Svetskom prvenstvi sad potvrdili  Meksiko i SAD. 

Kostarila je pobedila Amerikance na svom terenu 2:0, jer im je za direktno mesto na Mundijal trebalo da dobiju sa čak šest golova razlike. Golove su postigli Vargas i Kontreras početkom drugog poluvremena. Tako će selekcija koja je delila grupu sa Srbijom na Mundijalu u Rusiji, morati da pobedi Novi Zeland u meču interkontinentalnog baraža koji je na programu tek u junu iako je žreb za Svetsko prvenstvo ovog petka (1.april, 18.00, RTS1).

Meksiko je na svom terenu bio siguran protiv El Salvadora sa 2:0 golovima Antunje i Himeneza i potvrdio plasman na SP, na kraju je završio kao drugoplasirani u grupi ispred Amerike. Podsećamo, Meksikanci koji su na prethodnih sedam Mundijala dolazili do osmine finala.

 

Kanada je još ranije osigurala prvo mesto u grupi i plasman u Katar Ali meč protiv Paname je bio važan zbog žreba za Mundijal.

Kanadi je bilo potrebno da pobedi na ovom meču i pretekne Tunis i završi u trećem šeširu sa Srbijom. Pošto su poraženi sa 1:0 golom Gabrijela Toresa, definitivno će biti u četvrtom šeširu, a samim tim i potencijalni rival Srbije. Borjanu je u ovom meču bio na klupi! U trećem šeširu će ostati Tunis.

 

KONKAKAF, KVALIFIKACIJE ZA MUNDIJAL U KATARU

Četvrtak

Jamajka - Honduras 2:1 (2:1)
Bejli 39, Morison 45+2 - Teheda 18

Kostarika - SAD 2:0 (0:0)
Vargas 50, Kontreras 58

Meksiko - Salvador 2:0 (2:0)
Antuna 17, Himenez 43

Panama - Kanada 1:0 (0:0)
Tores 49

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija