• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

08.04.2022

10:01 >> 10:12

PIKSIJEVA DESNA RUKA ZA INFORMER O ZVEZDI, PARTIZANU I MUNDIJALU: Pazi šta želiš, možda se i ostvari! Evo šta misli ko OSVAJA titulu!

Starsportphoto

Fudbal

PIKSIJEVA DESNA RUKA ZA INFORMER O ZVEZDI, PARTIZANU I MUNDIJALU: Pazi šta želiš, možda se i ostvari! Evo šta misli ko OSVAJA titulu!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije će na predstojećem Svetskom prvenstvu nastupiti u grupi G sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna

Pomoćnik selektora fudbalera Srbije Dragana Stojkovića Piksija, Bratislav Živković, za Informer.rs izneo je očekivanja pred predstojeći Mundijal, ali je istovremeno govorio i o dešavanjima u Sruperligi Srbije koja odavno nije bila zanimljivija.

Nakon što je video žreb, Piksi je poručio:

- Ne znam gde je Kostarika. Očekivao sam i njih. Zamalo da nam se ponovi ista grupa... Samo je Kamerun novi- uz osmeh je rekao tada Stojković, a sa njim se slaže i Živković koji je imao sličnu reakciju kada je ugledao ko su rivali naše zemlje.

Foto: Starsportphoto

 

- Istorija se ponavlja. Vidim da se narod šali poručujući igračima "Tražili ste Brazil, sada igrajte". To je ono - "pazi šta želiš, možda ti se i ostvari". Iskreno, smatram da smo u najjačoj grupi u Kataru, ali mi ne idemo tamo da se kupamo i sunčamo, već pristupamo hrabro i odlučno! Brazil jeste za respekt, ali ne znači da ne može da se pobedi- poručuje Živković!

Nekadašnji as Crvene zvezde smatra da u Kataru nema slabih ekipa i da bi jedino sa domaćinom iz prvog šešira posao možda bio za nijansu lakši!

- Velika je stvar što smo se uopšte plasirali na Svetsko prvenstvo. Jasno je da tamo nema lakog protivnika i svi koji će biti tamo to i zaslužuju. Možda, ali možda bi bilo lakše da nas je dopao Katar umesto Brazila, ali ni to ne mora da znači! 

Nema sumnje da će selektor Kameruna Rigobert Song morati odmah da krene sa pripremama, pošto ne zna nijednog igrača Srbije?

- Mislim da je samo hteo da ispadne važan! Nestvarno mi je da neko radi u fudbalu, a da ne zna ko je Vlahović, Mitrović, Tadić, Sergerj! To mi je neverovatno! 

 

Foto: Starsportphoto

 

Mnogi se pribojavaju da će biti varnica i nemilih scena na meču sa Švajcarskom. Kako izbeći provokacije za koje se veruje da će naš tim doživeti?

- Siguran sa da će "mister" pripremiti igrače na najbolji način, kao i do sada! Ne svetimo se nikome, osveta je teška reč, posedbno u sportu. Pokazaćemo i dokazati sve na terenu! Biće to specifična utakmica zbog gola u poslednjem minutu u Rusiji, ali i zbog igrača sa ovih prostora, ali mi ćemo biti spremni na sve...

Foto: Starsportphoto

 

Otkrio je čovek koji je desna ruka selektora Srbije da pomno prati dešavanja u elitnom rangu naše zemlje.

- Iskreno, pratim svaku utakmicu! Mislim da sam pogledao gotovo svaki meč Superlige, što zbog posla koji obavljam, što zbog toga što sam pasionirani ljubitelj ovog sporta! Interesantna je situacija i biće sve napetija!

Foto: Starsportphoto

 

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije nije srećan kada vidi dešavanja u domaćem fudbalu van terena!

- Nepotrebna je tenzija, prepucavanja i saopštenja! Posle dugo vremena imamo razloga da zaista budemo zadovoljni! Crvena zvezda, Partizan i nacionalna selekcija su imali godinu za pamćenje i bilo bi lepo da sve ostane u pozitivnom tonu, bez negativnosti... Nije lepo to čitati i gledati.

Foto: Starsportphoto

 

Za kraj je otkrio nekadašnji as Sampdorije kome daje prednost kada je borba za titulu u pitanju!

- Moje mišljenje je da Zvezda ima psihološku prednost i da je bliža cilju! Partizan je imao lepu zalihu koja je isptopljena, a ako ostane ovakva situacija i crveno-beli budu igrali derbi na svom stadionu, mislim da će to prelomiti! Kako se približava kraj, Stankovićev tim igra sve bolje, a forma je definitivno u usponu! Kada pogledamo 1:5 u Nišu i 4:0 protiv TSC-a, to deluje impresivno. Žao mi je što još neki klub nije u borbi za titulu, ali tako je već godinama. Bilo kako bilo, imaćemo uzbudljivu završnicu prvenstva i Kupa Srbije - zaključio je Bratislav Živković za Informer.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija