• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2022

18:09

ZAHVALJUJUĆI ČETVOROGODIŠNJEM SINU, DOBIO SAM BMW i3! SKAKAO SAM OD SREĆE! Boris Zalar otkriva: Svakoga dana kupujemo VODAVODU, sreća vreba iza svakog ćoška!

BP/Infobiro

Fudbal

ZAHVALJUJUĆI ČETVOROGODIŠNJEM SINU, DOBIO SAM BMW i3! SKAKAO SAM OD SREĆE! Boris Zalar otkriva: Svakoga dana kupujemo VODAVODU, sreća vreba iza svakog ćoška!

Podeli vest

Kao i svakog leta i ovog je bilo mnogo nagradnih igara, ali jedna je privukla posebnu pažnju upravo zbog glavne premije

Nekoliko desetina hiljada učesnika iz cele Srbije borili su se da osvoje kartu za Svetsko prvenstvo u Kataru kako bi gledali utakmicu Srbija - Brazil. Iz nedelje u nedelju ono što je zanimalo sve je kojih će to 20 "odabranih" navijača ići da podrži našu reprezentaciju. VODAVODA nagradna igra obradovala je mnoge.

Osim toga, glavnog dobitnika čekao je i BMW i3, ali ne običan, već električni.

Nizale su se hiljade i hiljade poruka, a najsrećnija je bila jedna koja je došla iz Novog Sada. Da li je sreća inteligentan izbor, stvar vere ili nasumično elektronsko-softverski odabranog broja, najbolje zna Novosađanin Boris Zalar. Njemu je ovo leto donelo pravo osveženje - novi auto i to najmoderniji električni... Pa gde to ima?

Boris Zalar je inače bankarski službenik. Ima 44 godine, suprugu i četvorogodišnjeg sina. Upravo zbog sina je i poslao dve sms poruke jer je Vodavodina Vodica omiljeno piće mališana. 

Foto: BP/Infobiro

Boris Zalar

Kako kaže ovaj Novosađanin, bio je to jedan sasvim običan dan. U Beogradu, u jednom TV studiju odvijalo se izvlačenje dobitnika nagradne igre… A među nagradama putovanje u Katar na utakmicu Srbija-Brazil i fenomenalan električni automobil BMW i3. Izvlače se brojevi telefona dobitnika, a
Borisu stiže SMS…
- Najpre neverica, šta sam dobio… I televizor bi bio super nagrada, ma sve bi bilo odlično da se dobije na sreću. Ali, automobil… I, šta drugo - skakanje od sreće! I ja i prijatelji, kolege svi smo bili presrećni. Kakav dan! Fantastičan! Pozvali su me iz VODAVODE, ja sam zvao suprugu da pronađe račun koji je dokaz da smo kupili vodu, poslali smo mail… i to je to. Auto je naš. Verovao sam da ćemo dobiti nagradu! Nekako jesam – priča nam uzbuđeno Zalar, dobitnik glavne premije nagradne igre kompanije VODAVODA.


A sve je počelo sa SMS porukama i redovnom kupovinom omiljene vode.
- Poslao sam dve SMS poruke i jedna je, eto, bila prava! Kada smo slali poruke, supruga i ja smo pričali kako bi nam ovakav jedan auto baš dobrodošao! A za sve je zapravo zaslužan naš sin koji obožava VODAVODA Vodicu. Uživa da bira koju će flašicu da uzme zbog sličica… Tako smo pored njega i mi kupovali vodu i eto šanse za učešće u nagradnoj igri. Poručio bih svima da igraju nagradne igre, jer stvarno se nikada ne zna. Sreća zaista vreba iza svakog ugla. Evo, ja sam prvi put dobio ovako veliku nagradu. Bili smo uporni i eto sada imamo fantastičan automobil. Sve mi se sviđa, i to što je BMW i što je električni automobil, bešuman, što neće da zagađuje naš grad. Nisam do sada imao prilike da vozim ovakav auto. Sutra idemo na odmor, zbog nagrade će to biti još lepši i bolji odmor, a onda jedva čekamo preuzimanje auta. Hvala VODAVODI, koju smo zaista, zahvaljujući našem sinu redovno kupovali – kaže Boris Zalar.

Kraj za ovu sezonu

Velika nagradna igra kompanije VODAVODA trajala je od 23. maja do 5. jula.
Ukupan broj nagrada je bio 1237, a nedeljne nagrade su izvučene tokom proteklih
šest nedelja. Glavne nagrade - 10 putovanja u Katar na utakmicu Srbija – Brazil na
Svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i jedan električni automobil BMW i3, izvučene su u večernjim satima, u direktnom TV prenosu 6. jula.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Dzaba ti BMW kada nema dizela na pumpama. Bravo Vucicu.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija