• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2022

10:25

KLOP BESAN ZBOG MUNDIJALA! Igra se u POGREŠNO VREME i zbog pogrešnih razloga!

Tanjug/AP

Fudbal

KLOP BESAN ZBOG MUNDIJALA! Igra se u POGREŠNO VREME i zbog pogrešnih razloga!

Podeli vest

Trener Liverpula Jigren Klop smatra da se Svetsko prvenstvo igra u pogrešno vreme i iz pogrešnih razloga

Po prvi put u istoriji Svetsko prvenstvo će se igrati krajem kalendarske godine. Zbog velikih vrućina u Kataru tokom leta, FIFA je u dogovoru sa organizatorima odlučila da se Mundijal igra usred sezone, odnosno krajem novembra i početkom decembra. 

Većini sportskih radnika takav "kalendar" se ne dopada, a jedan od najglasnijih u borbi protiv odluka FIFA je Jirgen Klop. Trener Liverpula je na konferenciji za medije uoči početka Premijer lige govorio o Mundijalu. 

- Ovaj Svetski kup se dešava u pogrešan čas iz pogrešnih razloga. Ali, sve je u redu - jasan je bio trener Liverpula.

Foto: Tanjug/AP

Nemački strateg smatra da će ogroman problem predstavljati činjenica da će neki igrači biti na pauzi, a neki na Svetskom prvenstvu u takmičarskom ritmu. 

- Ako svi igrači imaju pauzu, nije problem, to je dobro. To je kao zimska pauza kao što je bilo kad sam bio u Nemačkoj. Četiri nedelje, zimska pauza. To je dobro i znali bismo kako da se nosimo sa tim. Ali ostali igrači će igrati na Mundijalu dugo. To nije u redu. Davno je o svemu odčučeno, iz kako svi kažu 'ispravnih razloga' i to je to. Ako kao igrač dođete do polufinala, već ste prezaposleni, a ostatak sezone za vas sledi već posle sedam dana. Sada kada počnem da pričam o tome stvarno sam ljut. Moj problem je što kao i svi, znam da to nije u redu i niko ne priča o tome da bi trebalo nešto da se menja, a moralo bi. Ne možete stalno da gledate vrhunske igrače i kažete, 'o, moj bože, zar nisu sjajni'. To ne ide tako. To vam je kao sa klimom, svi znamo da nešto mora da se menja, ali niko ne pita šta - rekao je Klop.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đurđa

pre 1 godinu

Šta ovaj sada priča? Ovo je rešeno pre 10 godina i to se zna već toliko dugo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija