• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

10:49

RAT NEMACA I HRVATA PRED KATAR! "Panceri" kradu talentovanog hrvatskog fudbalera!

Fudbal

RAT NEMACA I HRVATA PRED KATAR! "Panceri" kradu talentovanog hrvatskog fudbalera!

Podeli vest

Frka pred Mundijal i Kataru! Nemačka pokušava da "ukrade" talentovanog fudbalera Hrvatskoj!

Bornu Sosu su nagovarali Nemci da obuče dres "pancera", a sada su se namerili na novog Hrvata  Gabrijela Vidovića. 

Ovaj 18-godišnji ofanzivni vezista rođen je u Augszburgu gde je i ponikao, a vrlo brzo je Bajern uočio njegov talenat i doveo ga je u svoje redove. Prošle sezone je debitovao za prvi tim kada je u meču sa Arminijom zamenio Serža Gnabrija i odigrao je ukupno tri ligaška mečla za Bavarce. 

Iako je rođen u Nemačkoj roditelji su mu Hrvati i on je odlučio da u mlađim kategorijama nastupa za "vatrene". Do sada je igrao za U17, U‚18, U19 i U21 tim Hrvatske, ali Nemci žele da ga ubede da zaigra za nemačku seniorsku reprezentaciju.

- Gabrijel još uvek nije odlučio i konačna odluka će biti jako teška za njega - rekla je Marijana Vidović, Gabrijelova majka za nemačke medije.

Vezista koji je blistao u B timu Bajerna gde je na 32 meča dao 21 gol je sada u centru suboba dva fudbalska saveza. Moguće je ček da ga  Nemci pozovu na Mundijal u Kataru kako bi ga nagovorili da pređe da igra za njihovu reprezentaciju. Kod Borne Sose je na kraju Hrvatska pobedila, a sada se vodi nova bitka. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veso

pre 1 godinu

Alo bre jel vi znate za pravilo u21? Od kad igrač ne može, ne sme da menja reprezentaciju? Uostalom nema nemačko državljanstvo. Amateri

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija