• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

18.08.2022

17:20

STIGAO ODGOVOR! Ovako je selektor Brazila reagovao na Mbapeovu rečenicu!

REUTERS/Issei Kato

Fudbal

STIGAO ODGOVOR! Ovako je selektor Brazila reagovao na Mbapeovu rečenicu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite izjavio je da su južnoameričke kvalifikacije za Svetsko prvenstvo znatno teže od evropskih, prenosi "I-Es-Pi-En Brazil"

Tite je odgovorio na izjavu fudbalera Pari Sen Žermena i francuskog reprezentativca Kilijana Mbapea, koji je rekao da kvalifikacije za SP u Južnoj Americi nisu tako teške kao evropske.

- Možda je Mbape mislio na prijateljske utakmice koje igraju evropske ekipe. Ili na Ligu nacija. Ali svakako ne na kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Uz dužno poštovanje, ali mi nemamo mečeve sa Azerbejdžanom. Mi nemamo nikoga ko nam dozvoljava da se opustimo. Kvalifikacije su ovde značajno teže i na višem nivou od grupne faze kvalifikacija u Evropi - istakao je selektor Brazila.

Poslednja četiri pobednika Svetskog prvenstva bila su iz Evrope. Brazil je poslednji put bio svetski šampion 2002. godine.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija