• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.07.2015

17:21

SALE BESAN: Da li je trener Zvezde instruisan od nekoga ko ima korist?

Košarka

SALE BESAN: Da li je trener Zvezde instruisan od nekoga ko ima korist?

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević revoltiran je izjavom pomoćnog trenera Crvene zvezde Velibora Radovića zbog koje Sparsi ne žele da Marjanović igra na Evrobasketu

Veliko je pitanje da li će Boban Marjanović igrati za Srbiju na Evropskom prvenstvu. Izjava pomoćnog trenera Zvezde Velibora Radovića alarmirala je San Antonio Sparse sa kojima je Bobi potpisao jednogodišnji ugovor.

Posle krajnje nepromišljene i nekorektne izjave klupskog službenika koja je samo za laike slučajna, nastao je čitav problem. Ostaje još samo da se glasno zapitamo, uz veliku dozu gorčine, zbog čega je baš u ovom trenutku došla izjava stranog trenera koji nema baš nikakve veze sa našom reprezentacijom. Osim kao protivnik. Da li je možda instruisan od nekoga ko bi imao korist od svega ovoga, kako sportsku, tako i finansijsku. Postoji velika sumnja i razočaranje koje nije prvo ni poslednje posle svega što se desilo - rekao je Đorđević, i potom nastavio:

Miško: Odluka posle pregleda

Povodom ovog slučaja oglasio se i Marjanovićev menadžer Miško Ražnatović.

- Boban Marjanović je prošle sedmice uspešno prosao lekarske preglede u Milanu, organizovane od strane, San Antonija i priključio pripremama nacionalnog tima. Nakon natpisa u medijima o igranju sa stres fakturom, San Antonio je postavio zahtev za novim pregledom koji će obaviti u Americi ove sedmice. Po dobijaju rezultata sa pregled biće poznat stav Sparsa o ovoj nemiloj situaciji, kao i ponovnom priključenju reprezentaciji. Poslednji pregled igrača, urađen od strane naših zdravstvenih radnika, pokazuje da je povreda potpuno sanirana, pa se nadamo najboljem - napisao je Ražntović na Tviteru.

Pokrenuta je lavina, iako je Boban Marjanović dobro i nema nikakvih zdravstvenih problema. To su pokazali lekarski pregledi u Milanu koje su nadgledali doktori San Antonija i posle kojih je potpisao profesionalni ugovor. Takođe, Bobana je pregledala naša medicinska komisija na čelu sa doktorom Radovanovićem napravivši od skenera do magnetne rezonance sve moguće preglede na kojima su svi rezultati bili negativni - istakao je selektor Srbije.

Marjanović će sada morati da napusti pripreme i ode na dodatne lekarske preglede, a Sparsi zahtevaju da div pod obručima ne trenira narednih šest do osam nedelja.

- Od lekarskog tima San Antonija dobili smo mejlom zahtev da Bobanu zabranjuju treninge sledećih šest do osam nedelja, a mi smo im izašli u susret da se u četvrtak pojavi u Los Anđelesu na dodatnim pregledima. Ne znamo na osnovu čega je došao taj zahtev jer je sa Marjanovićem, ponavljam, sve u najboljem redu. U pitanju nije viša sila, nego sila. To je apsolutno nešto više od košarke, nešto na šta ne možemo da utičemo. U svakom slučaju naneta je šteta interesima srpske košarke, reprezentaciji kao i samom Bobanu Marjanoviću - zaključio je Đorđević.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija