• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.12.2016

08:46

(VIDEO) NBA LIGA: Klipersi srušili šampiona, Harden izrešetao koš Golden Stejta!

Košarka

(VIDEO) NBA LIGA: Klipersi srušili šampiona, Harden izrešetao koš Golden Stejta!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su danas u gostima šampiona NBA lige Klivlend sa 113:94 i tako prekinuli seriju od tri uzastopna poraza

Klipersi su pre utakmice svojim rivalima poklonili komemorativne ručne satove zbog osvojene titule, a onda im naneli drugi vezani poraz.

Tim iz Kalifornije predvodiio je Džej-Džej Redik sa 23 poena, dok je Blejk Grifin imao učinak od 13 poena i 11 asistencija. Najefikasniji u Klivlendu bio je Kajri Irving sa 28 poena, dok su Džejms i Kevin Lav postigli po 16 poena. 

NBA LIGA

Četvrtak

Šarlot - Dalas  97:87
Bruklin - Milvoki  93:111
Klivlend - LA Klipers  94:113
Memfis - Orlando   95:94
Juta - Majami   110:111
Golden Stejt - Hjuston 127:132

Hjuston je posle dva produžetka pobedio u gostima Golden Stejt sa 132:127, predvođen Džejmsom Hardenom, koji je ostvario "tripl dabl" učinak sa 29 poena, 15 skokova i 13 asistencija. 

Najefikasniji u poraženom timu bio je Kevin Durent sa 39 poena i 13 skokova, dok je Stefen Kari postigao 28 poena. Ovo je Voriorsima bio tek drugi poraz u sezoni, kojim je prekinuta serija od 12 uzastopnih pobeda.

Šarlot je na svom terenu pobedio Dalas sa 97:87 i tako ostvario treći trijumf u poslednje tri utakmice i zadržao prvo mesto u jugoistočnoj diviziji. Ekipu je predvodio Kemba Voker sa 18 poena, dok je Majkl Kid-Gilkrist dodao 14.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija