• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.03.2017

16:09

(FOTO) DONČIĆ U ZVEZDINOM DRESU! As Reala dobio poklon od srpskog šampiona!

Košarka

(FOTO) DONČIĆ U ZVEZDINOM DRESU! As Reala dobio poklon od srpskog šampiona!

Podeli vest

Košarkaš Reala Luka Dončić dobio je od ekspedicije Crvene zvezde dres sa brojem 18 kao poklon za 18. rođendan, koji je nedavno proslavio

Nije tajna da je Luka Dončić veliki navijač Crvene zvezde, i mladi Slovenac to nikada nije krio! Nedavno je postao punoletan, a direktor crveno-belh Davor Ristović je na Tviter postavio fotografiju na kojoj je Dončić drži Zvezdin dres.

- Sa malim zakašnjenjem. Srećan 18 rođendan mali - napisao je RIstović na Tviteru.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 7 godina

Kako tako savršeno organizovan sistem da sa zakašnjenjem čestita punoletstvo svom budućem članu. On zbog Zvezde ne spava i samo sanja crveno beli dres.Životni san mu je da podigne ukradeni pehar u dresu voljenog kluba.U Zvezdi će igrati iz ljubavi,nedostaje mu atmosfera ,protivpožarni aparati,pljuvanje protivničkih trenera, drmanje koševa ,polivanje urinom,finansijski mag koji čini ljude srećnim i obezbeđuje lepši život bez novca, Del Boj će ga nagovoriti da zbog ljubavi prema Zvezdi promeni odluku i zaigra za Srbiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija