• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.07.2017

09:43

SIMONOVIĆ PROPUŠTA EVROBASKET? Košarkaša Srbije čeka duža pauza zbog povrede prsta!

Košarka

SIMONOVIĆ PROPUŠTA EVROBASKET? Košarkaša Srbije čeka duža pauza zbog povrede prsta!

Podeli vest

Srpski košarkaš Marko Simonović napustio je pripreme reprezentacije i zbog bola u šaci i palcu desne ruke doputovao u Beograd na dodatne preglede a sve je izglednije da će propustiti ovogodišnji Evrobasket!

Kako tvrde Večernje novosti  ovakav scenario gotovo izvestan, pošto su rezultati prvih pregleda pokazali da je povreda ozbiljnije prirode. Simonović se požalio reprezentativnom lekarskom timu na bol u palcu desne šake, a pošto je pregledan odmah je otputovao u Beograd na dalje kontrole. One ukazuju da će prst morati da bude imobilisan, a duža pauza je u takvom slučaju neminovna! 

Ukoliko se i definitivno potvrdi ovakva prognoza, selektor Đorđević ostaće sa 16 igrača na Kopaoniku, gde se nacionalni tim priprema za učešće na Evrobasketu (31. avgust - 17. septembar). Đorđević na krilnoj  poziciji ima Marka Gudurića i Vladimira Lučića, koji kao i Marko Simonović  po potrebi može da pokrije i mesto "četvorke".

Pre Marka Simonovića selektoru Aleksandru Đorđeviću su učešće u reprezentaciji morali da otkažu Nemanja Bjelica zbog povrede, te Nikola Jokić i Nikola Milutinov, koji su se odlučili da se pozabave individualnim obavezama i radu tokom leta. 

Marko Simonović je tokom poslednje tri godine bio jedan od najvažnijih šrafova u timu Srbije. Bio je učesnik Mundobasketa 2014. godine, kada su se Orlovi okitili srebrom, a od tada je neizostavni član srpskog tima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija