• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.08.2017

08:34

ĐORĐEVIĆEVA POSLEDNJA SEČA! Selektor "orlova" na teškim mukama pred EP!

Košarka

ĐORĐEVIĆEVA POSLEDNJA SEČA! Selektor "orlova" na teškim mukama pred EP!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević mora da donese odluku o tome kojih 12 igrača će voditi na Evropsko prvenstvo u Turskoj

Košarkaši Srbije završili su takmičarski deo priprema za Evrobasket utakmicom u kojoj su u petak uveče pobedili selekciju Grčke na Akropolis kupu (69:67).

- Odigrali smo jako dobrih 38 minuta, fizički izdržali i pored skraćene rotacije i mogu da kažem da sam mnogim stvarima zadovoljan. Pored Nedovića i Kalinića, koje muče povrede, morali smo da odmorimo i Lučića i Jovića koji su bili izuzetno opterećeni u dosadašnjim mečevima - rekao je Đorđević i dodao:

- Ove tri utakmice u Atini bile su idealne za broj igrača koje smo planirali da rotiramo, ali i ovako, u skraćenom sastavu, odigrali smo muški, izdržali i na kraju sačuvali pobedu. Naravno da smo morali mnogo mirnije da privedemo utakmicu kraju posle 14 razlike u završnici. Nije smelo da bude toliko driblinga, ishitrenih šuteva. O tome smo pričali sa igračima odmah posle utakmice, takve stvari ne smeju da nam se ponavljaju na EP - istakao je selektor Srbije.

"Orlovi" se vraćaju u Beograd, gde će trenirati do polaska na šampionat 30. avgusta. 

Selektor Saša Đorđević na raspolaganju ima 14 igrača, a odluka o 12 putnika zavisi i od procene oporavka Nemanje Nedovića, koji nije igrao na turniru u grčkoj prestonici.

GRČKA PALA USRED ATINE! Košarkaši Srbije drugi na Akropolis kupu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija