• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.09.2017

09:19

VELIKO SRCE DŽEJMSA HARDENA! Dao milion dolara za žrtve uragana u Teksasu!

Košarka

VELIKO SRCE DŽEJMSA HARDENA! Dao milion dolara za žrtve uragana u Teksasu!

Podeli vest

Prva zvezda Hjuston Rokitsa, Džejms Harden, pokazao je da ima i veliko srce, pošto je dao milion dolara u dobrotvorne svrhe za žrtve uragana koji je pogodio Teksas

Košarkaš Hjustona se među prvima odazvao na apel fudbalera Džej Džej Vota, koji je pokrenuo akciju skupljanja pomoći i odmah uplatio milion dolara.

Ovo je za mene dom. Želim da se zahvalijm i Džej Džej Votu zbog svega što radi za ovaj grad. Hvala gradonačelniku što mi je pomogao. Samo želim da doniram i da se odužim zajednici koliko god mogu.  Zbog uplaćujem milion dolara gradu i naseljima kojima su sredstva potrebna - istakao je Harden.

Sportisti iz Teksasa su skupili do sada skoro 20 miliona dolara u ovoj humanitarnoj akciji, dok je samo gazda Hjuston Rokitsa najavio da će pomoći sa 10 miliona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija