• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.10.2017

10:38

(VIDEO) I BJELICA SRUŠIO PRVAKA! Srbin dobar u trijumfu Minesote

Košarka

(VIDEO) I BJELICA SRUŠIO PRVAKA! Srbin dobar u trijumfu Minesote

Podeli vest

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je veoma dobru utakmicu za Minesotu u pobedi nad Golden Stejtom (111:95) u pripremnom duelu koji se igrao u kineskom Šenženu

Bjelica je na terenu proveo 20 minuta i za to vreme ubacio 11 poena, uz četiri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.

Minesota je napravila veliki preokret protiv šampiona, koji je prvu četvrtinu dobio sa 32:20.

Ipak, mora se istaći da je trener Golden Stejta Stiv Ker odmarao dobar deo utakmice čitavu prvu petorku.

Najefikasniji kod "ratnika" bio je Kevin Durent sa 20 poena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija