• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.12.2017

23:03

(VIDEO) EVROLIGA: Žalgiris šokirao Fener, Nedović gura Unikahu, Realu "el klasiko"!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Žalgiris šokirao Fener, Nedović gura Unikahu, Realu "el klasiko"!

Podeli vest

Košarkaši Bamberga pobedili su na svom parketu Olimpijakos sa 67:65, Unikaha je sa 93:84 bila bolja od Himkija, a najveće iznenađenje je priredio Žalgiris, koji je u Istanbulu pobedio Fenerbahče sa 90:89 

Gosti iz Kaunasa utakmicu su prelomili na pet sekundi pre kraja kada je trojku iz ugla pogodio Arturas Milaknis i tako doveo svoj tim do četiri koša prednosti. Kostas Slukas je na drugoj strani samo uspeo da ublaži poraz svog tima.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio Kevin Pangos sa 21 poenom, dok je Aksel Tupan dodao 16, a srpski košarkaš Vasilije Micić za 20 minuta na parketu postigao je šest poena, uz pet asistencija i jedan skok.

U ekipi Fenerbahčea istakao se Jan Veseli sa 20 poena, dok je jedan manje ubacio Bredli Vonmejker. Srpski košarkaš Marko Gudurić postigao je sedam poena, uz četiri asistencije i tri skoka.

Žalgiris sada ima sedam pobeda i pet poraza, dok Fener ima skor 8/4.

Bamberg je na svom parketu priredio iznenadjenje i sjajnom igrom u poslednjoj deonici došao do pobede nad Olimpijakosom koji je pretrpeo treći poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dorel Rajt sa 20 poena, a pet manje dodao je Augustin Rubit.

U ekipi Olimpijakosa istakao se Jorgos Printezis sa 12 poena, dok je jedan manje dodao Vasilis Spanulis.

Bamberg sada ima po šest pobeda i poraza, dok Olimpijakos ima devet trijumfa iz 12 utakmica.

Unikaha je pred svojim navijačima protiv Himkija uspela da prekine seriju od pet uzastopnih poraza u Evroligi i tako na kraju dodje do četvrtog trijumfa u najjačem evropskom takmičenju.

Španski tim do pobede predvodio je Nemanja Nedović sa 21 poenom i sedam asistencija, Adam Vačinski dodao je 15, a jedan manje ubacio je Džejms Ogustin.

U ekipi Himkija najefikasniji bio je Aleksej Šved sa 28 poena, dok je Entoni Gil dodao 17.

Unikaha ima četiri pobede i osam poraza dok Himki ima skor od sedam trijumfa i pet poraza.

U derbiju dana madridski Real je bio bolji od Barselone - 87:75. Domaći tim je do pobede predvodio Luka Dončić sa 16 poena, a pratili su ga Felipe Rejes sa 14 i Trej Tompkins sa 12.

U katalonskom timu bio Ante Tomić sa 12 poena, a po jedan manje su postigli Tomas Ertel i Pjer Orliola.

Madriđani su osmi sa skorom 6-6, dok Barsa na 12. pozicji ima četiri pobede i osam poraza.


EVROLIGA

12. kolo

Četvrtak
Fenerbahče - Žalgiris 89:90
Bamberg - Olimpijakos 67:65
Unikaha - Himki 93:84
Real Madrid - Barselona 87:75

Petak
Efes - Baskonija 18.30
CSKA - Makabi 18.30
Panatinaikos - Milano 20.15
Valensija - Zvezda 20.30

TABELA





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija