• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2018

15:11

OBRADOVIĆ ODGOVORIO ATAMANU: Ne poštuješ me, ne poštujem te!

Košarka

OBRADOVIĆ ODGOVORIO ATAMANU: Ne poštuješ me, ne poštujem te!

Podeli vest

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović odgovorio je Erginu Atamanu, koji je prethodno kritikovao našeg stručnjaka

Fenerbahče i Anadolu Efes sastaju se u četvrtfinalu Kupa Turske, a dvojica trenera biće u centru pažnje.

Ataman je nakon prethodnog duela ovih timova odbio da se rukuje sa Obradovićem, koji je u poslednjim trenucima tog duela tražio od igrača da prave faul iako je meč uveliko bio rešen (100:74), a posle utakmice je i osuo paljbu po srpskom stručnjaku.

Dvojica trenera srela su se na konferenciji za medije, a novinare je zanimalo da li će se rukovati pre novog duela.

- Želim da pričam na terenu. Nadam se da će moj tim sutra da pokaže svoje najbolje performanse. Nisam deo celokupne situacije. Trener sam već 26 godina, ne samo u Turskoj, već i u čitavoj Evropi. Pokazao sam poštovanje prema svima. Nastaviću to da radim. Ali ako me neko ne poštuje, ni ja tu osobu neću da poštujem. Za mene je ova tema zatvorena - istakao je Obradović.

Na njegove reči nadovezao se Ataman.

- Rekao sam moje mišljenje o ovoj temi na konferenciji za novinare posle prethodne utakmice. Trener Fenerbahčea je rekao da "nema komentar". Ovaj put ja kažem nemam komentar i zatvaram ovu temu - rekao je Ataman. 

AKO MI SE ŽELJKO NE IZVINI, VIŠE MU NEĆU PRUŽITI RUKU! Ataman osuo paljbu po Obradoviću!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija