• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2018

08:22

VELIKI UDARAC ZA SRPSKU KOŠARKU! Naša zemlja bez tima u Evroligi prvi put od 2001. godine!

Košarka

VELIKI UDARAC ZA SRPSKU KOŠARKU! Naša zemlja bez tima u Evroligi prvi put od 2001. godine!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u finalu ABA lige od Budućnosti rezultatom 3:1, pa je tako okončana dominacija crveno-belih na Jadranu, a srpska košarka bi mogla da pretrpi još teži udarac

Budućnost je osvajanjem regionalne lige ispunila prvi uslov za igranje u Evroligi, tako da po svemu sudeći, prvi put od sezone 2000/2001 neće biti srpskog kluba u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju.

Spekulisalo se ranije da Podgoričani ne ispunjavaju uslove za igranje u Evroligi zbog nedovoljnog kapaciteta dvorane "Morača", a problem bi mogle da budu i finansije, odnosno budžet kluba koji zahteva rukovodstvo Evrolige.

Meni verovatno predstoji put u Barselonu kako bi potvrdio nastup u Evroligi. Potrudićemo se da stvorimo pravi budžet za narednu sezonu, kako bi parirali najvećim timovima u Evropi. Podgorice, srećno ti to što si ušla među najbolje košarkaške centre Evrope - rekao je predsednik Budućnosti Dragan Bokan.

Nada za crveno-bele bi moglo da bude i eventualno odustajanje Panatinaikosa od Evrolige, pošto je predsednik ovog kluba Dimitris Janakopulos u ratu sa čelnicima elitnog takmičenja i već je najavio da će vratiti klub pod okrilje FIBA. 

ZVEZDA NIJE MOGLA DA OSVOJI OVU TITULU! Alimpijević: Saberite bacanja i sve će vam biti jasno!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nislija 2

pre 6 godina

Pa nije Covic sutirao slobodna bacanja 45% i gubio lopte u presudnim trenucima meca. Svi su podbacili a tek sudjenje..

Ax

pre 6 godina

Pa šta ako nemaju halu sa pet hiljada mesta. Igrat će utakmice u Prištini, tamo ima. Ista su to g..na

Grobar

pre 6 godina

Unistili su instituciju zvanu KK Partizan i naravno evo do cega je doslo, do gubitka srpskog predstavnika u Evroligi, da su i Partizan i Zvezda ostali jaki, ne bi finale ni igrali Buducnost i Zvezda, vec Partizan i Zvezda.

Sasa

pre 6 godina

Covic je unistio srpsku kosarku, uvodjenjem komunistickih metoda, eliminacijom protivnika, podmetanjem, prevarom, i uopste trovanjem odnosa.

branko1

pre 6 godina

Ova Zvezda ima igrače koje je htela,pare,gledaoce.........Šta joj fali ? Stariji,iskusni I veoma autoritativni trener.Alimpijević je sve, samo to nije.Igrači igraju šta oni hoće,zamene se ne vrše kako treba I kad treba,odbrana šuplja I providna,Time out se ne uzima na vreme I kad treba.Sve u svemu trenera kao I da nema.Pojedini ljudi nikad neće shvatiti da mladi "igraju",ali stari I iskusni"kolo vode.Kad to shvate opet će mo mi na vrh ,ne samo u košarci

Moma

pre 6 godina

Навијачи Звезде паметнији од КСС Бојкотују Аба лигу и све што има везе са бившим Ју републикама. А да су у праву није тешко закључити. 1. Погрешно са нацистима из бивших Ју република имати било какву забаву. 2. Наши клубови су сада много слабији него пре учешћа у АБА лиги јер мање наших спортиста има прилику да игра на врхунском нивоу. На пример, друга лига је била јака као Аба лига. 3. наше спортисте свуда дочекују са великом мржњом тако да је то све само спорт није.

Dragan

pre 6 godina

Највећи ударац српској кошарци су странци. Све док буду наши клубови узимали по 5-6 странаца наша ће кошарка падати. Када се уведе закон 1 странац онда можемо рачунати на боље. Колико странаца игра у Звезди и Партизану па ће вам бити јасно. Завршит ћемо као Италијани у фудбалу. Не заборавимо Срби су највећи таленти за кошарку, искористимо то.

Dejan

pre 6 godina

Odose sponzori, igraci, trener, i naravno kad Covic treba zavuci ruku u svoj dzep, nestace bez traga...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija