• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

17.08.2018

22:13

DIVAC JE KRIVAC! Bjelica objasnio zašto je izabrao Sakramento

Košarka

DIVAC JE KRIVAC! Bjelica objasnio zašto je izabrao Sakramento

Podeli vest

Ponovo se stvara srpski Sakramento, u kojem će od sledeće NBA sezone biti Vlade Divac i Predrag Stojaković u upravi, dok će na terenu uz Bogdana Bogdanovića biti i Nemanja Bjelica

Doskorašnji igrač Minesote je bio "jednom nogom" u Filadelfiji, ali sve se odjednom promenilo, skrenuo je s puta i otišao za Kaliforniju, gde je postao član Kingsa.

- To je ta NBA liga, sve je moguće. Imao sam usmeni dogovor sa Filadelfijom. Jednostavno, onda je stigla ponuda Kingsa, koja nije mogla da se odbije. Divac me na neki način uverio da je to prava ekipa za mene u ovom trenutku. Bogdan će biti tamo, Peđa, drugi Peđa, konačno grad u kojem je lepo vreme, mislim da sam zaslužio. Šalim se malo. Uzbuđen sam što ću biti tamo. Divac je krivac. A mnogo je lakše podneti kad ima i naših - objasnio je Nemanja Bjelica odluku za Novosti.

Nemanja nije želeo da daje prevelika obećanja kada je nova sezona u pitanju.

- S obzirom na iskustvo koje imam u Americi, uradiću ono što mogu sam da kontrolišem. Oguglao sam, nema nerviranja. NBA liga je možda i najbolja sportska organizacija na svetu. Drago mi je što sam tamo. Jeste da mi malo nedostaju igranje i uloga koju sam imao kod Željka u Fenerbahčeu, ali sam prihvatio ovu sporednu ulogu. Uživam u košarci i samo želim da budem zdrav - istakao je Bjelica. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija