• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2018

21:26

NIKOLA JOKIĆ JE 18. IGRAČ NBA LIGE! Veliko priznanje za srpskog asa!

Košarka

NIKOLA JOKIĆ JE 18. IGRAČ NBA LIGE! Veliko priznanje za srpskog asa!

Podeli vest

Centar Denvera Nikola Jokić je među 20 najboljih košarkaša na listi najboljih 100 u NBA

Renomirani "Sports Ilustrejted" smestio je Srbina na 18. poziciju, te se nalazi ispred Karla Entonija Taunsa, a iza Kajrija Irvinga.

Našeg košarkaša Sports ilustrejted opisuje kao igrača koji pozlati svaku loptu koju dodirne jer otvara prilike svojim saigračima. Sposobnost da doda loptu ga je i stavila ispred Taunsa, piše "Sports Ilustrejtid".

Srbin je prošlu sezonu završio sa 18,5 poena, 10,7 skokova i čak 6,1 asistencijom po meču, a ovog leta je potpisao istorijski ugovor.  Za pet sezona u Denveru zaradiće 148 miliona dolara.

Od Jokića do desetog mesta su, osim Kajrija Irvinga, Al Horford, Demijen Lilard, Rudi Gober, Drejmond Grin, Kavaj Lenard i Pol Džordž na 11. mestu. Od igrača iz regiona na spisku su Nikola Vučević (90), Dario Šarić (54), Jusuf Nurkić (64), Goran Dragić je 45, ali nema Nemanje Bjelice, Bogdana Bogdanovića, Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milorad Culibrk

pre 5 godina

Neka Jokic bude i PRVI u NBA. Neka zivi u ubedjenju da su mama i tata podarili dar za kosarku. Da mama i tata a ne Srbija i njena skola kosarke. Uzivaj Nikola ali ne zaboravi da cije srce ne kuca za Domovinu i Otadzbinu taj i nema srca. Sto bi narod rekao NIJE SE IMAO RASTA NI RODITI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija