• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

31.10.2018

14:20

"GROBARI" SU ME VREĐALI, vikali su mi da sam SRBIN!

Košarka

"GROBARI" SU ME VREĐALI, vikali su mi da sam SRBIN!

Podeli vest

Košarkaš Zadra Luka Božić, najzaslužniji za iznenađujuću pobedu nad Partizanom u "Areni" prošle nedelje, požalio se medijima da su ga "grobari" vređali tokom utakmice

Zanimljivo je da se Božić požalio da su mu navijači Partizana skandirali da je - Srbin! 

Njega su te "uvrede" samo motivisale, pa je burno slavio svaki pogodak, a zbog toga se posle izvinio.

- To su me emocije ponele. "Grobari" su me dosta vređali, pa sam pokazao neke emocije, ali to se više neće ponoviti. Šta su mi dobacivali? Vikali su mi "Božiću, Srbine"! - otkrio je Luka Božić.

Manje mu je zasmetalo što ga je umalo pogodio upaljač uglavu.

- Gađali su me i upaljačem, koji je preleo 20 centimetara od moje glave, mogli su oko da mi iskopaju - ispričao je Božić, a preneo Indeks.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 5 godina

"Gađali su me upaljačem, koji je preleteo 20 cm od moje glave, mogli su oko da mi iskopaju!" Oči su ti već davno iskopane, a bez mozga si rođen, inače bi ti bilo sasvim jasno da si Srbin i ne bi ti to bila uvreda!!!

Skora

pre 5 godina

Sto se vredjas istini,Hrvati jesu Srbi samo bez muda!

sale

pre 5 godina

Ne vidim poentu tog naseg isticanja da su hrvati - Srbi. Tim ljudima je mozak ispran od rane mladosti a likovi sa ocigledno srpskom genetikom su najzadojeniji mrznjom. Zadar je mala ekipa i stvarno je sramota da Partizan od njih izgubi u sred BG.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija