• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2018

08:27

(VIDEO) LEBRON BOLJI OD BOGDANA I BJELICE! Lejkersi savladali Sakramento, srpski dvojac zajedno osam poena

Košarka

(VIDEO) LEBRON BOLJI OD BOGDANA I BJELICE! Lejkersi savladali Sakramento, srpski dvojac zajedno osam poena

Podeli vest

U derbiju Kalifornije košarkaši Los Anđeles Lejkersa, predvođeni Lebronom Džejmsom, savladali su Sakramento 101:86 u meču u kojem su srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica ostali bez značajnijeg učinka

Ekipu iz "grada anđela" predvodio je njihov najbolji pojedinac Džejms sa ubačenih 25 poena uz dve asistencije i sedam skokova na meču, dok je ekipu Sakramenta predvodio Foks ubacivši četiri poena manje, ali uz identičan skor u preostale dve kategorije.

Bogdanović polako hvata ritam nakon povrede koja ga je odvojila od terena i za nešto više od 20 minuta u igri postigao je 20 poena, zabeležio dve asistencije i imao četiri uhvaćene lopte. Srpski plejmejker je promašio sva tri šuta za tri poena, dok se sa skorom 1:6 za dva nije proslavio ni u ovom segmentu.

Njegov saigrač Bjelica proveo je 26 minuta na terenu, ali je ubacio svega dva poena uz dve asistencije i sedam skokova.

Nakon ovog poraza Sakrametno je na osmom mestu sa pobedom više, ali i mečom više u odnosu na rivala iz Los Anđelesa.

U ostalim mečevima pobede su ostvarili uglavnom domaći timovi, a izuzetak je jedino Vašington koji je bio bolji u gostima od Majamija 116:110.

 
NBA

 

Nju Orelans - Finiks 119:99

Čikago - Klivlend 99:98

Memfis - Filadelfija 112:106

Majami - Vašington 110:116

Golden Stejt - Bruklin 116:110

San Antonio - Hjuston 96:89

Dalas - Oklahoma 111: 96

Sakramento - Los Anđeles Lejkersi 86:101

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija