• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

12.12.2018

15:41

ĐORĐEVIĆ VERUJE U KOŠARKAŠICE: Mi smo evropski šampioni, bolje je u grupi biti sa jakima!

Košarka

ĐORĐEVIĆ VERUJE U KOŠARKAŠICE: Mi smo evropski šampioni, bolje je u grupi biti sa jakima!

Podeli vest

Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević otkrio je šta je rekao Ani Jokić nakon žreba za Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Srbiji i Letoniji


Naše košarkašice igraće  protiv Rusije, Belorusije i Belgije u grupi D.

- Što se tiče žreba, mislim da moje mišljenje nije ni bitno. U razgovoru sa Anom rekao sam da je mnogo bolje biti u grupi sa jakima i navići se odmah na takve duele, a onda posle sve zavisi od ukrštanja. Takmičenje je samo po sebi izuzetno teško, znamo kvalitet ekipa koje su u našoj grupi, ali mi smo evropski šampioni u ženskoj košarci i sa najvećim mogućim samopouzdanjem treba ući u takmičenje - kazao je selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

Evropsko prvenstvo za dame biće održano u Zrenjaninu, Nišu i Rigi (prva faza), kao i u Beogradu (završnica), a Đorđević očekuje da će naše devojke imati očekivanu podršku.

- Nadam se velikoj podršci ljudi i navijača u Srbiji, gde god da se bude igralo. Mislim da su devojke to zaslužile. Srbija je izuzetan domaćin, ne samo domaćin u emotivnom smislu, već i u organizacionom. Tu su uvek najbolji uslovi za sportiste, to svi naši prijatelji znaju da istaknu. Siguran sam da ćemo i u ovoj situaciji biti fantastični domaćini. Čestitke Košarkaškom savezu Srbije što je dobio šansu da se izbori za ovo, a na nama je da sada pokažemo kakvi domaćini umemo da budemo-.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Izveštaj

pre 5 godina

Kako Zvezda prošla sa Brešom. Strašno. Da li ste vi možda blic?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija