• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2018

18:22

JOKIĆ ĆE BITI U KUĆI SLAVNIH! Trener Denver ubeđen da će Nikola pisati istoriju NBA lige

Košarka

JOKIĆ ĆE BITI U KUĆI SLAVNIH! Trener Denver ubeđen da će Nikola pisati istoriju NBA lige

Podeli vest

Trener košarkaša Denvera, Majk Meloun, ubeđen je da će Nikola Jokić kada završi karijeru biti izabran u Kuću slavnih

Jokić i Denver su hit sezone u NBA ligi, pošto su na prvom mestu Zapadne konferencije, a ukupno imaju treći učinak u celoj ligi.

Srpski as oduševljava iz noći u noć, a Meloun je siguran da su pred Jokićem tek godine kada će biti jedna od najvećih zvezda NBA lige.

Mislim da će Nikola biti redovni ol-star igrač, član najboljih petorki NBA lige, koji će za 15-20 godina biti i u Kući slavnih. Ljudi jednostavno nemaju brojke kakve on pravi. Mislim da je već sada drugi na listi stranih igrača po broju tripl dablova, utiče na igru na toliko načina i može da dominira, a da ne postigne nijedan koš - istakao je Meloun.

On je otkrio i šta mu je bio najveći izazov kada je počeo da radi sa Nikolom.

Taj izazov nije imao veze sa košarkom, on već ima veštine. Moj izazov sa njim je bio da stalno fizički napreduje, da mentalno postane čvršći, da se drugačije ponaša u odnosu prema sudijama, da postane lider. Video sam veliki igrački napredak, ali još važnije kod njega kao osobe. To je mladić koji je došao u novu zemlju i novu kulturu, a usput je radio na učenju, adaptiranju i sazrevanju, zbog čega mogu da zahvalim upravi što je to prepoznala i izabrala ga kao zvezdu tima oko koga ćemo moći da se gradimo u godinama koje dolaze - rekao je Maloun.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija