• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

01.01.2019

14:13

KAO DA NIŠTA NISAM URADIO OSIM ONE TROJKE! Drobnjak otvoreno o čuvenom "košu iz auta"

Košarka

KAO DA NIŠTA NISAM URADIO OSIM ONE TROJKE! Drobnjak otvoreno o čuvenom "košu iz auta"

Podeli vest

Nekadašnji košarkaški reprezentativac i bivši igrač Partizana Predrag Drobnjak osvrnuo se na čuvenu trojku protiv Crvene zvezde za koju i sada vladaju podeljena mišljenja da li je regularna

Bilo je to u plej-ofu domaćeg prvenstva u sezoni 2006/2007, kada je Drobnjakova trojka izazvala mnogo bure u javnosti, a više od deceniju kasnije trofejnom košarkašu ne prija što je najviše postao prepoznatljiv po njoj, nego po ostatku uspešne karijere.

Ja kao da ništa nisam igrao osim što sam šutnuo tu trojku. Svi me pitaju za to i svi pričaju o tome. Ta trojka nije bila presudna, a nisam je ni šutnuo iz auta. Pitanje je da li sam sa obe noge bio na parketu pre nego što je lopta došla do mene. Pokušavao sam ljudima da objasnim u čemu je razlika. U košarci kad ulaziš iz auta moraš sa obe noge da budeš na terenu, to su delići sekunde koji ne mogu ni da se vide - rekao je Drobnjak u intervjuu za Sport klub.

On je naveo i da je tadašnji tim Partizana bio znatno kvalitetniji od Zvezdinog i da se pitanje pobednika u finalnoj seriji nije ni postavljalo.

- To je bila prva utakmica, realno bili smo mnogo bolji od Zvezde i mi bismo to bez ikakvih problema dobili. Zvezdu smo sledeću utakmicu pobedili sa 20 razlike, treći meč je bio bez veze, a četvrtu smo ih ponovo dobili sa 20 razlike na njihovom terenu. Bili smo bolji i osim što bi oni poveli sa 1:0 nemam nikakvu dilemu da bismo seriju završili u našu korist - izjavio je Drobnjak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija