• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

02.01.2019

09:16

MI SMO ARGENTINCI SA BALKANA! Đorđević: Zovem 12 najboljih, nećemo nikoga da teramo, pa neka objasne

Košarka

MI SMO ARGENTINCI SA BALKANA! Đorđević: Zovem 12 najboljih, nećemo nikoga da teramo, pa neka objasne

Podeli vest

Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, poručio je da će se na spisku za Svetsko prvenstvo 2019. godine naći najbolji igrači

Zbog silnih otkaza "orlovi" su bukvalno sa okrnjenim timom igrali na minulom Evropskom prvenstvu, a videćemo nakon ovih reči selektora, ko će pred Mundobasket okrenuti leđa nacionalnom timu.

- Sigurno ću pozvati 12 najboljih, ali oni koji žele da daju najviše za nacionalni tim i nisu povređeni. Rekao sam bezbroj puta svojim reprezentativcima: ''Moj zadatak je da na spisak stavim najbolje, a vi vidite kako ćete objasniti'' - kazao je u intervjuu za Žurnal selektor Đorđević.

Đorđević se dotakao i smene generacija koja se očekuje 2021. godine.

Pričao sam sa Teodosićem i njegovom generacijom. Oni bi trebalo da se oproste zlatnom medaljom na Evropskom prvenstvu 2021. godine, jer im ona nedostaje. Uvek sam pričao o zadovoljstvu kada se tvojom himnom završava veliko takmičenje. Naravno, nećemo nikoga da teramo - rekao je Đorđević i dodao:

Voleo bih i mi da imamo našeg Skolu koji je za 22 godine propustio jedno takmičenje, ili Đinobilija koji je sa 40 igrao na Olimpijskim igrama. Argentinci imaju nešto slično kao i mi. Veličine, uzajamnu povezanost, tu strast kad igraju za grb svoje države, navijače koji ih bodre. A mi smo Argentinci sa Balkana...barem sam ja takav.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ziko Pop

pre 5 godina

E sad ce te da vidite objasnjenja,povredjen mi je mali prst na nozi -odpada mu nokat,menadzer nije za moj nastup ocekujemo novi i veci ugovor,baba(od 93 godine) mi je nesto slaba pa sam zbog toga depresivan,moram na lenji kamp zbog telesne mase,vreme kada je EP.vec mi je bukirano-isplanirano pre cetri godine,u to vreme moj prijatelj otvara novi splav,nije fer da ga ispalim,ima par ljudi u repki koje ne podnosim.....Sve takve na stub srama javno, i neprestano podsecati javnost ko su i kakvi su (ne) ljudi.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija