• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2019

22:12

DONČIĆ POPULARNIJI OD JOKIĆA! Samo Lebron ispred Slovenca, Srbin sedmi u glasanju za NBA Ol-star

Košarka

DONČIĆ POPULARNIJI OD JOKIĆA! Samo Lebron ispred Slovenca, Srbin sedmi u glasanju za NBA Ol-star

Podeli vest

As Denvera Nikola Jokić i posle drugog preseka glasova za predstojeći NBA Ol-star nalazi se na 7. mestu liste krilnih i visokih igrača na Zapadu

Ispred Jokića, koji trenutno ima 740.918 glasova, su Stiven Adams, Entoni Dejvis, Kevin Durent, Pol Džordž, Luka Dončić i lider konferencije i kompletnog Ol-star glasanja Lebron Džejms.

Inače, ruki Luka Dončić trenutno ima 2,22 miliona glasova, odnosno 200.000 glasova više od Stefa Karija, lidera među bekovima, koji se nalazi ispred Derika Rousa, Džejmsa Hardena i Rasela Vestbruka.

Najviše glasova na Istoku među bekovima imaju Kajri Irving, Dvejn Vejd i Kemba Voker, a među "visokim" igračima Janis Adetokumbo, Kavaj Lenard i Džoel Embid. 

Glasanje traje do 25. januara, a ovo su samo glasovi navijača koji će na kraju činiti 50 odsto. Još 25 odsto pripada igračima i 25 odsto predstavnicima medija. Igrači sa najviše glasova u obe konferencije biće kapiteni i biraće košarkaše sa kojima žele da igraju u timu. 

Deset košarkaša će biti odabrano ovim putem, po pet u obe konferencije, a potom će rezerve, kao i svake godine, izabrati treneri. 

OVDE možete glasati za Nikolu Jokića, Bogdana Bogdanovića, ili nekog drugog košarkaša.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija