• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2019

08:18

(VIDEO) JOKIĆ PIŠE ISTORIJU NBA LIGE! Ispred Srbina samo još Vilt Čemberlen po broju tripl-dablova!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ PIŠE ISTORIJU NBA LIGE! Ispred Srbina samo još Vilt Čemberlen po broju tripl-dablova!

Podeli vest

Pleše Nikola Jokić terenima NBA lige i piše istoriju! Srpski as je ostvario novi, sedmi tripl-dabl u sezoni, u pobedi njegovog Denvera nad Klivlendom (124:102) i time skočio za još jednu stepenicu više u antologiji najjače košarkaške lige sveta

Nikola Jokić je prestigao Karima Abdula Džabara po broju tripl-dablova među centrima i sada je na drugom mestu večne liste! 

Ispred Srbina, koji je do sada ostvario 22 tripl-dabla u NBA karijeri samo je još Vilt Čemberlen, koji je imao neverovatnih 78. Ali, daleko je Jokić od kraja karijere!

Za 28 minuta igre momak iz Sombora je ubacio 19 poena, uz 11 skokova i 12 asistencija.

 

 

Pobedu je upisao i Sakramento, koji je bio bolji od Detroita u tesnoj završnici - 103:101.

Srpski košarkaši su imali skromno veče: Bogdan Bogdanović je ubacio osam poena, uz dva skoka i sedam asistencija, dok je Nemanja Bjelica trijumfu doprineo sa pet poena i jednim skokom.

NBA LIGA

Subota
Filadelfija - Oklahoma  115:117
Šarlot - Finiks  135:115
Detroit - Sakramento  101:103
Indijana - Dalas  111:99
Orlando - Milvoki  108:118
Atlanta - Boston  105:113
Toronto - Memfis  119:90
Čikago - Majami  103:117
Hjuston - LA Lejkers  138:134
Denver - Klivlend  124:102


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija