• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

23.01.2019

08:20

SAMO JE BOGDAN "KRALJ"! Srbin davao, dodavao i skakao, ali Toronto ipak JAČI OD SAKRAMENTA! Bjelica zakucan za klupu!

Košarka

SAMO JE BOGDAN "KRALJ"! Srbin davao, dodavao i skakao, ali Toronto ipak JAČI OD SAKRAMENTA! Bjelica zakucan za klupu!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović nastavio je sa odličnim partijama u NBA ligi, ali to nije bilo dovoljno da njegov Sakramento izbegne poraz od Toronta

Reptorsi su savladali Kingse rezultatom 120:105 u utakmici u kojoj je srpski reprezentativac bio blizu prvog tripl-dabla u karijeri.

Samo dan pošto je ostvario prvi dabl-dabl u najjačoj ligi sveta, Bogdanović je na parketu proveo nešto više od 36 minuta i za to vreme postigao 16 poena (6-15 iz igre, 1-4 za tri), uz 8 skokova, 9 asistencija i 3 ukradene lopte. 

Foto: Tanjug/AP

"Kraljevi" su se držali samo u prvoj četvrtini koju su dobili pet razlike, ali je onda jedna od najboljih ekipa Istočne konferencije preuzela kontrolu, rutinski preokrenula i čuvala vođstvo sve do kraja.

Pored Bogdana, istakao se Marvin Begli treći sa 22 poena i 11 uhvaćenih lopti, dok je Badi Hild dodao 15. Nemanja Bjelica nije igrao. 

Toronto je slavio i bez najboljeg igrača Kavaja Lenarda koji je odmarao, a u njegovom odsustvu najbolji su bili Kajl Lauri i Fred Vanvlit sa po 19 poena, jedan manje dodao Paskal Siakam, dok su po 15 imali Si-Džej Majls i Serž Ibaka (imao i 10 skokova). 

Reptorsi su ostali drugi na Istoku sa 36 pobeda i 13 poraza, dok je Sakramento deseti na Zapadu sa skorom 24-24.

NBA - rezultati:

Toronto Reptors - Sakramento Kings 120:105
Oklahoma Siti Tander - Portland Trejl Blejzers 123:114
Dalas Meveriks - Los Anđeles Klipers 106:98
Finiks Sans - Minesota Timbervulvs 91:118


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija