• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2019

08:47

(VIDEO) NBA LIGA: Deveta u nizu Voriorsa, Vestbruk ekspresno do 15. tripl-dabla!

Košarka

(VIDEO) NBA LIGA: Deveta u nizu Voriorsa, Vestbruk ekspresno do 15. tripl-dabla!

Podeli vest

Šampioni NBA Golden Stejt Voriorsi zabeležili su devetu uzastopnu pobedu savladavši u gostima Vašington Vizardse 126:118

Stef Kari je ponovo briljirao sa 38 poena, Kevin Durent je dodao 21 poena, DeMarkus Kazins 17, Drejmond Grin je imao sedam poena, 15 skokova i sedam asistencija. 

U poraženom timu Bredli Bil je imao 22 poena i deset skokova, Čeh Tomaš Satoranski 20 poena i deset asistencija, a najefikasniji je bio Trevor Ariza sa 27 poena.

Oklahoma je vezala četvrti trijumf savladala je  Nju Orleans sa 122:116.

Rasel Vestruk je već na startu treće četvrtine imao dvocifren broj poena, skokova i asistencija, što je najbrže ostvaren tripl-dabl u ligi ove sezone. Meč je završio sa 23 poena, 17 skokova i 16 asistencija za svoj 15. tripl-dabl ove sezone. Pol Džordž je pored 23 poena imao 11 skokova i sedam asistencija.

Kod Pelikansa, koji su bili oslabljeni neigranjem prve zvezde Entonija Dejvisa, najbolji je bio Džru Holidej: 22 poena, devet skokova i 13 asistencija.

Čak petorica igrača Portlanda postigla su više od 15 poena u pobedi nad Finiksom 120:106. Među njima i Jusuf Nurkić, koji je imao 16 poena i devet skokova. Za Finiks Devin Buker je ubacio 27 poena, Hrvat Dragan Bender je dodao 17.  Timu Igora Kokoškova ovo je bio šesti poraz u nizu.

Minesota je odličnom igrom u poslednjoj četvrtini uspela da savlada L.A. Lejkerse (120:105). Vigins je ubacio 23 poena uz osam skokova, a Tauns  27 poena i 12 uhvaćenih lopti. 

 

NBA LIGA

Vašington – Golden Stejt 118:126
Oklahoma Siti – Nju Orlenas 122:116
Finiks – Portland 106:120
L.A. Lejkers – Minesota 105:120



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija