• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2019

08:40 >> 08:52

ŠOK U NBA! Boban Marjanović trejdovan u Filadelfiju!

Košarka

ŠOK U NBA! Boban Marjanović trejdovan u Filadelfiju!

Podeli vest

Srpski košarkaš Boban Marjanović trejdovan je iz Los Anđeles Klipersa u Filadelfija Seventisikserse, javlja Adrijan Vojnarovski, ESPN NBA insajder

 

 

Klipersi su trejdovali Marjanovića uz Tobajasa Herisa i Majka Skota za Lendrija Šemeta, Vilsona Čendlera, Majka Muskalu, pika prve runde 2020. i zaštićenog pika prve runde 2021, te dva pika druge runde (2021, 2023).

Marjanović je trejdovan neposredno nakon što je odigrao tek nekoliko desetinki za Kliperse u pobedi nad Šarlotom protekle noći.

Srpski centar je ove sezone tek povremeno dobijao konkretniju minutažu kod Doka Riversa, a prosečno je beležio 6,9 poena uz 4,3 skokova za 10,7 minuta po utakmici. 

Siksersi će mu biti četvrti tim u NBA ligi jer je pre Klipersa igrao još za Detroit Pistonse i San Antonio Sparse. On i Heris su zajedno stigli i u Los Anđeles iz Mičigena. 

Dok je Filadelfija u ovom trejdu dobila četvrtog igrača Ol-star kalibra u vidu Herisa, dok Klipersi imaju jedan od najpoželjnijih pikova u ligi, prve runde preko Majamija 2021, uz prvu rundu 2020. 

Heris je sada dobio mogućnost da potpiše ugovor maksimalnog nivoa na leto kada postane slobodan agent, što bi mu bilo teško u Klipersima s obzirom na njihove planove. 

Siksersi planiraju da na leto potpišu dugoročan ugovor i sa Džimijem Batlerom, pa bi tako uz Džoela Embida i Bena Simonsa stvorili svoju "veliku četvorku".

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija