• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2019

18:08

PRESTANITE DA SE PONIŽAVATE I ZOVETE IGRAČE U POLA NOĆI! Teške optužbe na račun Bokana!

Košarka

PRESTANITE DA SE PONIŽAVATE I ZOVETE IGRAČE U POLA NOĆI! Teške optužbe na račun Bokana!

Podeli vest

Informacija o navodnom odlasku Blagote Sekulića u Budućnost iz Podgorice iznervirala predstavnike njegove menadžerske agencije, koja je žestoko odgovorila Podgoričanima

David Karo, prvi čovek košarkaške agencije "FerPlej" preko svog Tviter naloga poslao je jasnu poruku čelnicima Budućnosti.

Sekulić trenutno igra za špansku Gipuskou, a karijeru je počeo upravo u podgoričkoj Budućnosti. Karo je ogorčen ponašanjem predsednika Budućnosti Dragana Bokana, poručio čelnicima da ne brukaju klub, sebe i navijače, tako što će igrače zvati u pola noći i predlagati sumnjive poslove sa agencijom koju preferira. 

- Kao agencija koja zastupa Blagotu Sekulića pozivamo predsednika Budućnosti da prestane da ponižava i sramoti klub koji vodi i njegove navijače, pozivajući noću igrače, pokušavajući da završi podmukao posao sa agencijom koju preferira. Vrlo nemoralno. Odvratno - napisao je predsednik španske menadžerske agencije "Fer-plej" David Karo Funjes.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija