• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

18:05

ISPRED TEODOSIĆA SU TRI PUTA! Srbin bira u kom će pravcu, Zvezda je opcija, pauza nije isključena

Košarka

ISPRED TEODOSIĆA SU TRI PUTA! Srbin bira u kom će pravcu, Zvezda je opcija, pauza nije isključena

Podeli vest

Srpski košarkaš Miloš Teodosić slobodan je kao ptica na grani, ali bez obzira na to što ugovorom nije vezan ni za jedan klub, sigurno da ga čeka mnogo posla u odluci gde će dalje nastaviti karijeru

Imajuću u vidu da je ambiciozno najavljena selidba u NBA neslavno završena otkazom u L.A Klipersima, popularni Teo će najverovatnije karijeru nastaviti u nekom od evroligaških timova.

Za sada je izvesno da je turski Efes zainteresovan ga da dovede, čime bi ga upario sa reprezentativnim saigračem Vasilijem Micićem, a ispred sebe na stolu ima nekoliko miliona vredan ugovor i čini se da je najbliže da se ovom carstvu privoli.

CSKA ZVAO TEODOSIĆA, ali Miloš ima druge planove

Ipak, ono što ga sputava da kaže da je nedavno postao otac i pitanje koliko je izvodljivo da mu supruga Jelisaveta Orašanin često putuje u Tursku.

Druga opcija je ispunjenje dečačkog sna da zaigra za Crvenu zvezdu. Čini se da je možda i pravi trenutak da makar do kraja sezone obuče crveno-beli dres i održi formu pred Mundobasket na leto.

TEO, SETI SE ŠTA SI OBEĆAO! Čović podsetio Teodosića šta je najavio posle otkaza u NBA

Nalazi se u idelanim godinama za to, i sam je izjavio da bi voleo da u 32. godini zaigra za Zvezdu, pa eto prilike da i ostvari. Ekipa Milana Tomića pred sobom imam borbu za titulu u ABA ligi, čime bi Teodosić bio od ogromne pomoći, ali pitanje koliko bi neigranje u nekom od evropskih takmičenja bilo inspirativno za njega.

Na kraju, možda i najmanje realna opcija je pauza do leta i priprema za Svetsko prvenstvo. On se nalazi na spisku igrača za mečeve protiv Estonije i Izraela krajem februara, ali moguće da bi to ostavilo dosta praznog hoda za srpskog asa.

EFES DEMANTUJE: Nismo zainteresovani za Teodosića!

U svakom slučaju, nimalo lako dani za Teodosića.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija