• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

11:21

(VIDEO) JOKIĆU SMESTIO TRENER! Meloun tražio od Lebrona da igra “jedan na jedan” sa Srbinom!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆU SMESTIO TRENER! Meloun tražio od Lebrona da igra “jedan na jedan” sa Srbinom!

Podeli vest

Trener Denver Nagetsa i Nikole Jokića Majkl Meloun je na Ol-star meču bio trener tima Lebrona Džejmsa koji je pobedio tim Janisa Adetokumboa (178:164)

Posle utakmice trener Lebronove ekipe je otkrio da je insistirao da Lebron proba da igra jedan na jedan Nikolom Jokićem.

- Video sam da ga je čuvao u nekom trenutku i tražio sam da se igra izolacija jedan na jedan. Lebron je pogodio i mislim da se Nikoli to baš i nije svidelo - priznao je Meloun posle meča. 

Jokić nije ostao Džejmsu. Posle jednog neuspelog šuta napada tima Lebron, Jokić je uhvatio loptu ispred asa  Lejkersa, pa ga je namerno pogodio loptom dok je bio u autu. Džejms ga je zbunjeno gledao, a ostatak hale u Šarlotu se smejao.

 

(VIDEO) CEO SVET BRUJI O OVOME, JOKIĆ ISMEJAO LEBRONA! Samo Džoker može OVO DA URADI Kralju!

(VIDEO) OL-STAR NIJE VIDEO PRAVOG JOKIĆA! Samo 6 poena, bez asistencije, ali je NASAMARIO DŽEJMSA, a ovaj RAFALNOM PALJBOM UNIŠTIO Janisa i društvo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija