• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2019

18:40

MOGLI SMO OVO I RANIJE, ALI... Jelovac se zahvalio navijačima i još nekome!

Košarka

MOGLI SMO OVO I RANIJE, ALI... Jelovac se zahvalio navijačima i još nekome!

Podeli vest

Naša košarkaška reprezentacija ostvarila je veliku pobedu nad Izraelom (97:76) i plasirala se na Mundobasket u Kini. Stevan Jelovac bio je i više nego zadovoljan igrom "orlova"

Nekadašnji igrač Bajerna iz Minhena ubacio je osam poena u pobedi čete Aleksandra Đorđevića.

- Posle Estonije se nismo baš osećali prijatno. Bila je napeta atmosfera, ali uz našu publiku sve je mnogo lakše. Čestitam momcima koji su došli da pomognu reprezentaciji, mnogo smo bolji sa njima u timu - rekao je Jelovac.

Nije ni sam očekivao da će se pitanje prolaska odlučivati na poslednjem meču, ali...

- Nisam mislio da će poslednja utakmica odlučivati, ali šta je tu je. Tako su se stvari razvijale. Trebali smo mnogo ranije da rešimo taj plasman, ali bitno je da idemo na Svetsko prvenstvo - dodao je reprezentativac.

Podsetimo, Srbija je nakon poraza u Estoniji (70:71) bila pod moranjem u meču sa Izraelcima. Uspeli su da vrlo lako slome otpor gostiju i dođu do konačnog cilja - plasmana na Svetsko prvenstvo.

ODVEO SRBIJU U KINU, PA OTVORIO DUŠU! Đorđević: Kalendar ubija igrače i reprezentaciju!

VIŠE NIŠTA NIJE BITNO! Milosavljeviću je samo jedna stvar važna!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija