• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2019

00:47

BURA U SITNE SATE! Čović brutalno odgovorio Mijailoviću: Kada nema limarskih radova na peharu nema ni tenzija

Košarka

BURA U SITNE SATE! Čović brutalno odgovorio Mijailoviću: Kada nema limarskih radova na peharu nema ni tenzija

Podeli vest

Nema mira ni posle košarkaškog večitog derbija... Crvena zvezda je bila bolja od Partizana (70:68), posle meča čelnici crno i crveno-belih razmenili su otrovne strelice

I pored toga što je sve na neki način bilo "upakovano" poruke koji su razmenili Ostoja Mijailović i Nebojša Čović potpuno su jasne.

Prvi se oglasio Mijailović.

- Čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi i korektnoj utakmici, igračima i struci Partizana na prikazanom, uz više sreće sledeći put, kao i sudijama na arbitraži, jer greške su deo igre, ne krađa! Idemo dalje, treba samo još više raditi i voleti –napisao je Mijailović na svom zvaničnom tviter nalogu.

 

 

Odmah posle ponoći i Čović je imao šta da kaže.

Čestitke igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Kada nema raketa, nema tenzija, kada nema limarskih radova na peharu – nema tenzija, kada nema sudijske krađe, takođe nema tenzija. Čestitam Partizanovim igračima na fer i korektnoj utakmici. Uvek me razvesele duhovite izjave, nakon utakmice, pa neka bude da ih zato nismo "razvalili", kako neko reče. Hvala navijačima Crvene zvezde na podršci, uz izvinjenje što im se obraćam u ovako kasne sate, jer to nije u našem maniru. Napred Zvezda - piše u obraćanju prvog čoveka crveno-belih.

 

 

Izvesno je da nas u polufinalu ABA lige čeka duel večitih rivala. Ulog tada će biti mnogo veći i jedno je sigurno, prava bura tek sledi.

PREDSEDNIK PARTIZANA ČESTITAO ZVEZDI! Mijailović imao komentar i na suđenje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ja sam

pre 5 godina

Kada Zvezda pobedi onda je zasluzeno. Kada izgubi onda su svi krivi. Covic je rak srpske kosarke. Vucicu teraj ga u zatvor dok jos nije kasno za nasu kosarku.

Nesa

pre 5 godina

U fudbalu sudije krale, u kosarci sad nisu. Jedna je Zvezda.

Gera

pre 5 godina

Covicu, stvarno ..... , utakmica na kos, jednu dobili oni, jednu ovi ! Nisi se smirio dok nisi nesto isr...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija