• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

08:24

(VIDEO) KINGSI KRATKIH RUKAVA U BOSTONU! Bogdanovićeve trojke nedovoljne za trijumf Sakramenta

Košarka

(VIDEO) KINGSI KRATKIH RUKAVA U BOSTONU! Bogdanovićeve trojke nedovoljne za trijumf Sakramenta

Podeli vest

Košarkaši Sakramenta poraženi u poslednjim sekundama meča na gostovanju Bostonu od istoimenog tima 111:109 u meču u kome je srpski igrač Bogdan Bogdanović imao sjajno šutersko veče

Bogdanović je ubacio čak četiri trojke iz šest pokušaja, ali ni to nije bilo dovoljno da Kingsi odnesu pobedu protiv tima iz Masačusetsa, koje je do trijumfa predvodio Džejms Tatum sa 24 poena, dve asistencije i tri uhvaćene lopte. 

Srpski plejmeker je za nešto manje od 28 minuta na meču ubacio 14 poena, uz tri asistencije i četiri skoka, dok je njegov sunarodnik Bjelica imao po pet poena i skokova uz dve dodate lopte.

Poražene je predvodio Barns sa 24 poena, a efikasniji od Bogdanovića bili su i Hild sa 23, Koli-Sten sa 19 i Foksa sa 16.

Ovim porazom Sakramento se dodatno udaljio od plej-ofa pošto na Zapadu zaostaje za osmoplasiranim Klipersima pet pobeda.

Preostali NBA rezultati:

Šarlot - Majami 84:91

Detroit - Minesota 131:114

Vašington - Dalas 132:123

Atlanta - San Antonio 104:111

Bruklin - Klivlend 113:107

Čikago - Filadelfija 108:107

Nju Orleans - Juta 104:114

Finiks - Njujork 107:96

Sakramento - Boston 109:111

LA Lejkers - Denver 99:115


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija