• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2019

08:04

(VIDEO) SRBIN NIJE MOGAO PROTIV ŠAMPIONA! Tompson i Bugi izludeli Jokića!

Košarka

(VIDEO) SRBIN NIJE MOGAO PROTIV ŠAMPIONA! Tompson i Bugi izludeli Jokića!

Podeli vest

Denver jeste odlična ekipa, ali... Golden Stejt je timu našeg Nikole Jokića pokazao ko je gazda u NBA. "Ratnici" su slavili 122:105, uz solidnu partiju našeg centra

Jokić je bio na svom nivou. Postigao je 16 poena uz šest skokova, četiri asistencije i isto toliko ukradenih lopti. Ipak, ovoga puta udario je na jačeg rivala. 

 

 

Nije tajna da Golden Stejt ide po titulu i da će biti bolji vremenom. Srbin nije imao šanse protiv raspoloženog Kleja Tompsona. Sjajni šuter je postigao 39 poena, od toga devet trojki.

Odličan je bio i Damarksu Kazins, a jedan njegov potez baš je iznervirao Jokića. Ukrao je loptu i lagano zakucao, a Srbinu nije bilo baš prijatno.

 

 

Denver ima još prostora za napredak. Za velike rezultate potrebno je malo više...

Orlando je nadigrao Dalas sa 111:106 a odlični su bili Nikola Vučević i Luka Dončić. Snažni centar postigao je 20 poena, dok je Slovenac meč završio sa 25.

Toronto je bio bolji od Pelikansa (127:104), a na ovom meču Kavaji Lenard se čak i nasmejao. Svi znamo koliko je to retka pojava:

 

 

Boban Marjanović još uvek ne igra za Filu zbog povrede kolena, a njegov tim poražen je od Hjustona (107:91), uz odličnu partiju Džejmsa Hardena (31 poen).

NBA LIGA:

Šarlot - Vašington 112:111
Orlando - Dalas 111:106
Čikago - Detroit 104:112
Hjuston - Filadelfija 107:91
Memfis - Juta 114:104
Majami - Klivlend 126:110
Nju Orleans - Toronto 104:127
Golden stejt - Denver 122:105
LA Klipers - Oklahoma 118:110  

ŽELI DA IGRA SA SRBINOM! Dončić: Bogdan je KRALJ!

GLUPOST! Bivši NBA as potpuno OTPISAO JOKIĆA jer ne radi SPEKTAKULARNE stvari!?

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija